Wageningen, Hoogstraat 99-101 en Plantsoen 202

Wageningen, Gelderland
€ 965.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Hoogstraat 99-101 en Plantsoen 202 Wageningen, Gelderland

€ 965.000
Verkocht

Deze karakteristieke woon-winkelbelegging betreft drie winkelruimten van in totaal circa 396 m² met bovengelegen appartementen van circa 112 m² en kamers van circa 145 m², gelegen in het historische centrum van Wageningen. De winkelruimten zijn verhuurd aan de bekende keten Sacs & Bags, internationaal reisbureau TUI en lokale retailer 2dekansPlaymo. De kamers worden verhuurd aan studenten. Eén appartement wordt leeg opgeleverd en één appartement in verhuurde staat.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De winkelruimten zijn allen voorzien van een eigen toilet en er is een cv-installatie aanwezig in beide panden. Aangezien nummer 101 is opgedeeld in een winkelruimte aan de voor en achterzijde bevindt de cv-installatie zich hier in de ruimte aan de achterzijde. Boven de Sacs & Bags winkel zijn twee appartementen gevestigd op de eerste en tweede verdieping. Op derde verdieping bevindt zich een zolder met berging die gedeeld wordt. Hier bevindt zich tevens de cv-installatie. Beide appartementen beschikken over een woonkamer met keuken, separaat toilet, twee slaapkamers en een badkamer. Boven de winkelruimte van TUI bevinden zich twee etages met kamerverhuur. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers, een sepraat toilet, gedeelde douche en keuken. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en een sepraat toilet gesitueerd.

De objecten zijn gelegen in één van de hoofdstraten van het centrum van Wageningen. In de nabije omgeving is een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale ondernemers en horeca te vinden. Op loopafstand zijn diverse supermarkten te bereiken alsmede het Torckpark. Op vijftien minuten fietsafstand is de Universiteit van Wageningen te vinden met haar vele campussen evenals diverse sportvoorzieningen. Wageningen heeft samen met Groningen het hoogste aantal uitwonende studenten en de universiteit van Wageningen beschikt over velen specialismes die alleen daar te volgen zijn. Wageningen heeft een verzorgingsgebied van circa 40.000 mensen. In de omgeving is er voldoende mogelijkheid om tegen betaling te parkeren. Wageningen is goed bereikbaar met de auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A12, A15 en de A50. Per openbaar vervoer is Wageningen te bereiken per bus en middels het NS-station Ede-Wageningen dat op circa tien kilomter afstand van het centrum van Wageningen is gelegen. 

Hoogstraat 99-101 en Plantsoen 202

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Echt
Echt
€ 900.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.