Weesp, Flevolaan 22

Weesp, Noord-Holland
€ 625.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Weesp - Flevolaan 22
Foto's

Flevolaan 22 Weesp, Noord-Holland

€ 625.000
Verkocht

Deze belegging betreft een bedrijfshal met kantoorruimte van circa 1.055 mmet buitenruimte en zes parkeerplaatsen, gelegen op Industrieterrein Noord in Weesp.

Het object bestaat uit een receptie, kantoren, vergaderzalen, kantine en een hoge werkplaats/productieruimte. Het omsloten buitenterrein is circa 310 m2 en verhard middels stelconplaten, die recentelijk opnieuw zijn gesteld door een grondwerker.

Het geheel is medio 2016 aan de achterzijde geschilderd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object heeft een betonnen constructie met betonnen vloeren en is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Aan de achterzijde zijn de kozijnen recentelijk geschuurd en is het ontbrekende beglazingskit bijgewerkt en opgeschilderd. Het platte dak is in medio 2006/2007 vernieuwd, heeft een bitumineuze bedekking, is geïsoleerd en voorzien van kunststof lichtstraten. De kantoren worden verwarmd door middel van een eigen cv-installatie en de bedrijfsruimte middels gasheaters. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische laad- en losdeur.

Industrieterrein Noord staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan bedrijven. Het industrieterrein is goed te bereiken middels de N236 (Diemen - Bussum), A9 (Diemen - De Kooy) en A1 (Amsterdam - Duitse grens). Station Weesp is op circa 2 kilometer afstand gelegen en de dichtstbijzijnde bushalte op circa 650 meter. In de periode 2014-2040 groeit de bevolkingsontwikkeling met 37,9%. Deze groei is tevens te zien in het nieuwbouwplan Bloemendalerpolder, waar een nieuw woonlandschap wordt ontwikkeld met 2.750 woningen. 

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
13-3-2018
Flevolaan 22

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.