Zwolle

Zwolle, Overijssel
€ 1.295.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Zwolle, Overijssel

€ 1.295.000
Verkocht

Winkelpand met een frontbreedte van circa 23 meter en drie bovengelegen studio's van in totaal circa 227 m² gelegen te midden van landelijke retailers in de binnenstad van Zwolle. De winkelruimte is in gebruik door Optichains B.V.

Het winkelpand bestaat uit winkelruimte, magazijn, pantry en toilet. De winkelruimte is voorzien van een royale glazen pui met veel etalagemogelijkheid gelegen op de hoek van de Roggestraat met de Nieuwstraat. Het pand is voorzien van een meterkast met zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

De bovenwoning is opgedeeld in drie studio's met ieder een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en berging. Op de tweede verdieping is een bergzolder met vaste trap gesitueerd. 

In het centrum van Zwolle zijn diverse landelijke winkelketens gevestigd, waaronder HEMA, Kruidvat, Etos, Primark en Zara. Daarnaast zijn er veel horecagelegenheden en lokale winkeliers gevestigd.

Het object is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Er is een goede verbinding via Rijkswegen A1, A28 en A50. Het centraal station ligt op een kilometer afstand. Rond de binnenstad is er de mogelijkheid tot betaald parkeren.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad en omgeving' met bestemming 'Centrum - detailhandel'. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca toegestaan.

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 404.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.