Utrecht, Pelikaanstraat 47 bis

3582sh

Utrecht

€ 355.000 (k.k.)

Te koop
  • Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis
Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis - image 1 Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis - image 2 Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis - image 3 Woning / appartement - Utrecht - Pelikaanstraat 47 bis - image 4

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET – IN VERHUURDE STAAT bieden wij de Pelikaanstraat 47 bs aan!

Het appartement bestaat uit drie woonlagen. Een gezamenlijke entree op de begane grond met trapopgang naar de twee verdiepingen. Op beide verdiepingen zijn 2 kamers incl. eigen keuken en badkamer gerealiseerd. Een van de kamers is uitgerust met een balkon.

De woning ligt aan de rand van het centrum van Utrecht, in de "Watervogelenbuurt". De woning kent een gunstige ligging ten opzichte van tal van voorzieningen. Op loopafstand liggen de Oosterkade en het Ledig Erf met gezellige cafés, restaurants en terrassen en de drukke Twijnstraat met tal van winkels. Het historische stadscentrum van Utrecht ligt eveneens op loopafstand en binnen 10 fietsminuten ben je op De Uithof of in de bossen van Amelisweerd. De woning kent een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, zo is station "Vaartsche Rijn" is letterlijk aan het einde van de straat gelegen. Dus ook met het ov zijn Utrecht CS en De Uithof snel bereikbaar.


Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijk entree met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee afzonderlijke kamers.
De kamer (ca. 3,73m x 4,40m) aan de voorzijde heeft een open keuken en een separate badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.
De kamer (ca. 3,24m x 3,43m) aan de achterzijde staat in halfopen verbinding met de keuken en heeft een separate badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Een vaste trap biedt toegang tot de overloop op de tweede verdieping, vanwaar eveneens twee afzonderlijke kamers bereikbaar zijn. In het trappengat hangt de CV-ketel.
De kamer (ca. 3,75m x 3,29m) aan de voorzijde heeft een open keuken en een separate badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor de wasapparatuur.
De kamer (ca. 3,75m x 3,76m) aan de achterzijde staat in halfopen verbinding met de keuken v.v. wasmachine aansluiting en heeft een separate badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer bieden schuifdeuren toegang tot het ruim bemeten balkon (ca. 6,05m x 0,94m)

Overige informatie
Oppervlakte van 89m2
Er is geen omzettingsvergunning
De huuropbrengst bedraagt  € 1710,- per maand

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Woning / appartement

Laatste wijziging

20-6-2022

Vloeroppervlakte

89 m2

Bouwjaar

1930

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Huursom

€ 20.520

Vraagprijs

€ 355.000 k.k.

Factor

17,30

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Tolsteeg

Sectie

B

Nummer

2217

Appartementsindex

A-2

Locatie

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Reactieformulier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.