Koop hier uw beleggingspand in Amsterdam

Zoekt u een beleggingspand in Amsterdam? Op ons platform verkopen veel makelaars en eigenaren hun beleggingsvastgoed in de categorieën woningen, kamerverhuur, winkelpand, bedrijfspand, kantoorpand, garagebox, recreatiewoning, horecapand, grondpositie, nieuwbouwproject of vastgoedontwikkeling.

Rendement

Als u een beleggingspand in Amsterdam aankoopt dan ontvangt u direct rendement door de huurinkomsten, compenseert u voor inflatie door indexatie van de huurprijs en maakt u indirect rendement omdat de waarde van het vastgoed stijgt. De afgelopen jaren is de waarde van onroerend goed sterk gestegen waardoor beleggers een hoog rendement hebben gemaakt op hun investering.

Financiering

Er zijn momenteel veel financiers met gunstige voorwaarden actief op de markt. Doorgaans kunt u voor de aankoop van een beleggingspand zo’n 70% tot 80% van de taxatiewaarde financieren.

Aanbod beleggingsvastgoed Amsterdam

Hieronder ziet u een deel van ons actuele aanbod van beleggingspanden in Amsterdam. Vul bij concrete interesse het reactieformulier en de aanbieder neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Aanbod in amsterdam

Image of Piet Gijzenbrugstraat 13
Amsterdam
€ 1.350.000
Image of Albert Cuypstraat 201 H
Amsterdam
€ 375.000
Image of Eerste Van Swindenstraat 92
Amsterdam
€ 550.000
Image of Jacob van Lennepkade  209 1
Amsterdam
€ 450.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.