Beleggingspanden.nl|City page banner

Koop hier uw beleggingspand in Den Haag

Koop hier uw beleggingspand in Den Haag

Zoekt u een beleggingspand in Den Haag? Op ons platform verkopen veel makelaars en eigenaren hun beleggingsvastgoed in de categorieën woningen, kamerverhuur, winkelpanden, bedrijfspanden, kantoorpanden, garageboxen, recreatiewoningen, horecapanden, grondpositie, nieuwbouwprojecten of vastgoedontwikkeling.

Rendement

Als u vastgoed verhuurd dan ontvangt u maandelijks rendement op uw investering en kunt u doorgaans ook profiteren van een waardestijging op de lange termijn. Wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 5% tot 6% netto realistisch. Volgens de prognose van Syntrus Achmea (2020) valt Den Haag onder de categorie ‘Zeer Hoog’ als er wordt gekeken naar de verwachte woningvraag en aantrekkelijkheid van de gemeente. Onder andere om deze reden is het erg interessant om te investeren in Den Haag.

Financiering

Er zijn momenteel veel financiers met gunstige voorwaarden actief op de markt. Meestal is de inbreng van 20% tot 30% eigen geld voldoende. De overige 70% tot 80% financiert u via een hypotheek met lage rente. Stel dat u een eigen vermogen hebt van 200.000 euro aan spaargeld. Dan kunt u hiermee bij een financier een totaalbudget van ongeveer 600.000 euro tot 900.000 euro ter beschikking krijgen om te investeren in vastgoed.

Wat zijn opkomende buurten?

Ook bij de aankoop van vastgoed voor de verhuur is locatie het belangrijkste aspect als het gaat om een goede huuropbrengst. Huurders kijken meestal als eerste naar alles wat er in de buurt zit. Denk daarbij aan winkels, sportscholen, openbaar vervoer, bereikbaarheid en andere zaken.

Analyseer de wijk en de gemiddelde huurprijzen daarom voordat u een beleggingspand koopt. Ook zijn de toekomstperspectieven erg belangrijk om te bekijken. Populaire wijken voor verhuurwoningen in Den Haag zijn bijvoorbeeld:

  • Bezuidenhout
  • Benoordenhout
  • Zeeheldenkwartier
  • Statenkwartier
  • Leidschenveen
  • Scheveningen

In welke buurten hebben wij momenteel aanbod?

Op Beleggingspanden.nl is een divers aanbod beschikbaar met objecten in Den Haag én deze opkomende buurten. Op de Westeinde 193 wordt een object bestaande uit drie verhuurde appartementen aangeboden. Verder is er recent een zelfstandig appartement aan de Troelstrakade 379 gepubliceerd.

Aanbod beleggingsvastgoed Den Haag

Hieronder ziet u voorbeelden van ons actuele aanbod van beleggingspanden in Den Haag. De waarde van vastgoed is in Amsterdam en Utrecht de afgelopen jaren sterk gestegen waardoor de rendementen zijn gedaald. Daarom verbreden veel beleggers hun blik naar Den Haag en Rotterdam.

Aanbod in Den Haag

Image of Jasmijnstraat 61

Den Haag

Jasmijnstraat 61
Woning / appartement
€ 499.000
Image of Symonszstraat  38

Den Haag

Symonszstraat 38
Woning / appartement
€ 350.000
Image of Isingstraat 264, 264A, 266 & 268, Den Haag

Den Haag

Isingstraat 264 264A, 266 & 268,
Woning / appartement
€ 740.000
Bekijk al ons aanbod in Den Haag
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.