Beleggingspanden.nl|City page banner

Koop hier uw beleggingspand in Rotterdam

Koop hier uw beleggingspand in Rotterdam

Zoekt u een beleggingspand in Rotterdam? Op ons platform verkopen veel makelaars en eigenaren hun beleggingsvastgoed in de categorieën woningen, kamerverhuur, winkelpanden, bedrijfspanden, kantoorpanden, garageboxen, recreatiewoningen, horecapanden, grondpositie, nieuwbouwprojecten of vastgoedontwikkeling.

Rendement

Beleggingspanden in Rotterdam blijken een uitstekende belegging waardoor beleggers een hoog rendement hebben gemaakt op hun investering. Er zijn verschillende soorten vastgoed waarvoor u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorpand, kamerverhuurpand of een of meerdere appartementen. Investeren in vastgoed in Rotterdam kan een zeer goede keuze zijn aangezien het een populaire en bruisende stad is. Naast dat u huurinkomsten ontvangt, kan er natuurlijk ook sprake zijn van een waardestijging de komende jaren.

Omdat de huizenprijzen in Amsterdam en Utrecht de afgelopen jaren gestegen zijn is de vraag naar vastgoed in Rotterdam en Den Haag gestegen. De huurmarkt in Rotterdam is zeer divers. Eigenlijk net zoals de stad zelf. Er zijn onder andere veel studenten, particulieren en ook expats. De gemeente heeft sinds enkele jaren een expat desk waar zij expats adviseren op het gebied van huisvesting. Ook is de gemeente Rotterdam bezig met promotie met als doel meer multinationals te trekken. Ook dit zal weer expats met zich meebrengen.

Financiering

Er zijn momenteel veel financiers met gunstige voorwaarden actief op de markt. Meestal is de inbreng van 20% tot 30% eigen geld voldoende. De overige 70% tot 80% financiert u via een hypotheek met lage rente. Stel dat u een eigen vermogen hebt van 200.000 euro aan spaargeld. Dan kunt u hiermee bij een financier een totaalbudget van ongeveer 600.000 euro tot 900.000 euro ter beschikking krijgen om te investeren in vastgoed.

Wat zijn opkomende buurten?

De afgelopen jaren heeft Rotterdam een indrukwekkende inhaalslag gemaakt. De futuristische architectuur en het diverse culturele aanbod maken de stad populair. De waarde van vastgoed is dan ook flink gestegen. Gelukkig kent Rotterdam verschillende opkomende buurten waar u nog betaalbare objecten kunt vinden. Voorbeelden hiervan zijn Bospolder, Tussendijken of Oud-Mathenesse in Rotterdam-West. ‘Op Zuid’ vindt men volgens veel kenners een verborgen parel: Oud-Charlois. 

Oud-Charlois biedt voor ieder wat wils: oud, jong, sportief, creatief, alles is te vinden in deze bruisende sfeervolle wijk. De kracht van Oud-Charlois zit in de sfeervolle en groene omgeving en de diverse bewoners. Ook het onderwijsaanbod is groot: de buurt kent vier basisscholen en vijf middelbare scholen. Voor wie het oude Rotterdam wil ervaren, is de dorpskern met authentieke huizen en straatjes ideaal.

In welke buurten hebben wij momenteel aanbod?

Op Beleggingspanden.nl is een divers aanbod beschikbaar met objecten in Rotterdam en deze opkomende buurten. Hier zullen meerdere mogelijkheden worden benoemd van onze beleggingspanden. Op de Doklaan 81 B, Kwartelstraat 14 C en Sperwerstraat 14 A in Charlois staan drie appartementen te koop met een vraagprijs van € 775.000,- k.k.. Verder kunt u in de wijk Hillesluis een object met twee appartementen aan de Beukelaarsstraat 57 A & B met een vraagprijs van 375.000,- k.k. te koop.

Aanbod beleggingsvastgoed Rotterdam

Al met al kan het dus zeer interessant zijn om in Rotterdam te investeren. Hieronder ziet u voorbeelden van ons actuele aanbod van beleggingspanden in Rotterdam. Vul bij concrete interesse het reactieformulier en de aanbieder neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Aanbod in Rotterdam

Image of Noordmolenstraat  20 B

Rotterdam

Noordmolenstraat 20 B
Woning / appartement
€ 452.500
Image of

Rotterdam

Dordtselaan 85
Woning / appartement
€ 298.750
Image of Ellewoutsdijkstraat 179

Rotterdam

Ellewoutsdijkstraat 179
Woning / appartement
€ 190.000
Bekijk al ons aanbod in Rotterdam
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.