Koop hier uw beleggingspand in Utrecht

Koop hier uw beleggingspand in Utrecht

Zoekt u een beleggingspand in Utrecht? Op ons platform verkopen veel makelaars en eigenaren hun beleggingsvastgoed in de categorieën woningen, kamerverhuur, winkelpanden, bedrijfspanden, kantoorpanden, garageboxen, recreatiewoningen, horecapanden, grondpositie, nieuwbouwprojecten of vastgoedontwikkeling.

Rendement

Dat het nu een goede tijd is om te beginnen met beleggen wist u al. Er zijn verschillende manieren om rendement te maken op uw vermogen. Een van die manieren is het investeren in een beleggingspand in Utrecht.

Financiering

Er zijn momenteel veel financiers met gunstige voorwaarden actief op de markt. Meestal is de inbreng van 20% tot 30% eigen geld voldoende voor een aankoop. De overige 70% tot 80% financiert u via een hypotheek. Stel dat u een eigen vermogen hebt van 200.000 euro aan spaargeld. Dan kunt u hiermee tot wel 900.000 euro investeren in vastgoed.

Wat zijn opkomende buurten?

Utrecht is een bruisende studentenstad (circa 64.000 studenten) met studielocaties die variëren van de binnenstad, tot aan de University Campus en de welbekende Uithof. De studenten in Utrecht vestigen zich dan ook op verschillende plekken in de stad, waardoor u hier verschillende geschikte investeringswijken terugvindt.

Utrecht heeft diverse opkomende buurten waar men nog enigszins betaalbare woningen vindt. Bijvoorbeeld Ondiep, Transwijk en Overvecht-Zuid. Leidsche Rijn is een nieuwbouwwijk als geen ander: het heeft zijn eigen centrum waar veel te doen is. Daarnaast is de wijk goed bereikbaar en is men ook snel in het oude centrum van Utrecht. Last but not least is er nog Tuindorp, in het Noord-Oosten van de stad.

Verder zijn er ook populaire studentenwijken in Utrecht:

  • Rivierenwijk
  • Kanaleneiland
  • Zuilen
  • Vogelenbuurt
  • Lombok
  • Tuinwijk

Aanbod in utrecht

Image of Muntplein 14
Nieuwegein
€ 359.500
Image of Soesterbergsestraat 9A, 9B en 9C
Soest
€ 587.500
Image of Hoogstraat 48 48 C
Leerdam
€ 300.000
Image of Vrijewade
Nieuwegein
€ 224.940
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.