Oplevering GaragePark Almere en voorverkoop in Uithoorn

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op maandag 25 juli 2011.


Geachte belegger,

Namens onze relatie, Garagepark Nederland, brengen wij u op de hoogte van de 127 nieuw opgeleverde opslag/bedrijfsunits in Almere(https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/panden.php?pand=1627).

Deze verhuurbare bedrijfsunits zijn recentelijk opgeleverd en verkeren zodoende in absolute nieuw staat.

De aangeboden bedrijfsruimtes zijn representatief, royaal, naar eigen wens samen te stellen, goed beveiligd en bruikbaar voor diverse doeleinden, zowel zakelijk als particulier. Ten opzichte van verhuur zijn deze factoren zeer gunstig.

U kunt gebruik maken van dit aanbod door aankoop van minimaal vijf units (met huurgarantie), dat wil zeggen dat het aanbod altijd betrekking heeft op een bedrag hoger dan € 50.000,- (GaragePark B.V. staat niet onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten ("AFM") en maakt voor dit specifieke aanbod gebruik van een vrijstelling).

GaragePark is buiten Almere ook actief in Lelystad, Tilburg en Zeewolde. Ook is recentelijk de bouwvergunning voor de nieuwe vestiging in Uithoorn verleend. We houden u op de hoogte want net als bij GaragePark Almere, liggen hier kansen voor een mooi rendement!

Geinteresseerd? Zie https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/panden.php?pand=1627.

Bij vragen en/of interesse staan wij u uiteraard graag te woord.

Beleggingspanden.nl

Tel: 030-225.31.12
www.beleggingspanden.nl
info@beleggingspanden.nl