Kleurrijke jaren voor GaragePark Nederland: groot succes tijdens de crisisjaren.

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op dinsdag 10 december 2013.


Dat het niet op alle vlakken in de vastgoedmarkt crisis is, bewijst GaragePark Nederland: een ontwikkelaar van kleinschalige, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits op diverse locaties in Nederland. Ruim 6 jaar geleden begonnen zij met een zware crisistijd in het vooruitzicht. Maar het concept bleek een schot in de roos, juist in deze tijd! 

 

De GarageParken bieden kleine bedrijfsruimten in de vorm van garageboxen met oneindige mogelijkheden en alle faciliteiten. De parken kennen een enorme verscheidenheid aan gebruikers: van ZZP'ers, ondernemers en webshophouders tot hobbyisten en particulieren. De boxen worden zowel te koop als te huur aangeboden. Voor alle huur-boxen is GaragePark op zoek naar investeerders. Zij bieden hierbij een rendement van 9%! 

 

Afgelopen jaar overtrof alles: dit jaar zijn ruim 100 units toegevoegd aan het totaal. Op GaragePark Almere zijn inmiddels 189 units gerealiseerd en zo goed als volledig verkocht en verhuurd. Het grote succes van GaragePark Nieuwegein zorgde in een paar maanden tijd voor 60 verkochte garage-/bedrijfsunits en inmiddels staat ook de bouw van de tweede fase op de planning! 

 

Het succes komt volgens GaragePark door de teruggaande economie samen met de opkomst van de technologie. Bedrijven hebben hun kantoor tegenwoording "in de cloud" zitten, waardoor dure kantoorruimte overbodig is geworden. Dit soort bedrijven hebben slechts behoefte aan opslagruimte en bedrijfsruimte: iets dat GaragePark goedkoop aanbiedt. 

 

GaragePark Nederland is nog op zoek naar beleggers! De units worden aangeboden met een huurgarantie, waarbij direct rendement wordt behaald. Voor meer informatie en de diverse beleggingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met www.beleggingspanden.nl (tel: 030-225.31.12).