Diverse nieuwe beleggingspanden | Beleggingspanden.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op dinsdag 19 januari 2016.


Geachte belegger,

In de Beleggingspanden.nl nieuwsbrief van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangemelde beleggingspanden.

Nieuw aanbod

Veemarkt 5, 5961 ER Horst

Deze belegging betreft een gerenommeerde brood en banketbakkerij met bovengelegen woning centraal gelegen in het gezellige centrum van Horst.

Het betreft een sale and lease back constructie.

Koopsom: € 550.000,- K.K.

Engestraat 20, 7411 LD Deventer

Dit beleggingsobject betreft een luxe en goed onderhouden winkelpand van ca. 120 m² gelegen in één van de mooiste winkelstraten van Deventer. Het object verkeert zowel aan de binnen- als buitenzijde in een goede staat van onderhoud.

Huursom: € 17.400,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 209.500,- K.K.
(factor: 12,0)

Lange Nieuwstraat 246 & 248, 5041 DK Tilburg

Lange Nieuwstraat 246-248 te Tilburg betreft vijf verhuurde kamers en twee zelfstandige woonruimten in een karakteristiek pand. Het pand is ideaal gelegen nabij het stadscentrum op steenworp afstand van het centraal station.

Huursom: € 28.860,- per jaar.
Koopsom: € 349.000,- K.K.
(factor: 12,1)

Maastrichterlaan 63, 6374 VM Landgraaf

Op fijne locatie gelegen recentelijk gerenoveerde woning. Het pand heeft een oppervlakte van 82m² en een perceeloppervlakte van 183m². Het object heeft drie kamers waarvan twee slaapkamers en is recentelijk voorzien van een nieuwe keuken, badkamer & elektra.

Huursom: € 7.200,- per jaar
Koopsom: € 89.500,- K.K.
(factor: 12,4)

Kennemerstraatweg 390, 1851 BK Heiloo

Gunstig gelegen winkelpand op een karakteristieke plek in het centrum van Heiloo aan doorgaande weg. Het object ligt op uitstekende zichtlocatie en op steenworp afstand van het gezellige centrum van Heiloo met parkeerruimte voor de deur.

Huursom: € 18.000,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 189.000,- K.K.
(factor: 10,5)

Broersvest 10D/12A, 3112 DD Schiedam

Aangeboden wordt dit beleggingsobject betreffende een verhuurde bedrijfsruimte op de begane grond, gelegen in het centrumgebied van Schiedam. Het object is verhuurd aan een landelijke uitzendorganisatie, met twee vestigingen in Rotterdam en omgeving.

Huursom: € 28.637,- (exclusief btw) op jaarbasis.
Koopsom: € 325.000,- K.K.
(factor: 11,3)

Rietdijk 6a en 6b, 3082 DS Rotterdam

Dit beleggingspand betreft een gunstig gelegen woon-/ winkelpand bestaande uit vier bouwlagen, achtertuin/plaatsje en inpandige balkons. Het pand is opgedeeld in een winkelruimte en een tweetal woningen.

Huursom: € 22.200,- per jaar excl. G/W/L.
Koopsom: € 185.000,- K.K.
(factor: 8,3)

Hazenkoog 35F, 1822 BS Alkmaar

In representatief bedrijfsverzamelgebouw wordt thans deze netjes en goed uitgeruste multifunctionele bedrijfsunit met overheaddeur en entree te koop aangeboden. Het object is gelegen op bedrijventerrein “Beverkoog” in Alkmaar. Het object heeft een goede ligging op het dynamische bedrijventerrein.

Huursom: € 15.000,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 159.000,- K.K.
(factor: 10,6)

Pier Winsemiusleane 2b, 8831 XL Winsum

Pier Winsemiusleane 2b betreft een goed onderhouden betonnen garagebox van ca. 15 m². De garage ligt midden in het dorp en is daarmee zeer goed te bereiken. In 2015 is het buiten werk compleet geschilderd en is waar nodig het hout vervangen.

Huursom: € 720,- per jaar.
Koopsom: € 11.000,- K.K.

Vastgoedbeheer actie

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw portefeuille efficiënt bewaakt wordt. Als verhuurder heeft u echter te maken met onverwachte gebeurtenissen waardoor u hier vaak de tijd en aandacht niet voor heeft. Onze vastgoedbeheer partner heeft een gezonde focus op vastgoed management en is alle dagen van het jaar beschikbaar voor uw portefeuille.

Laagsteprijsgarantie!
De full-service dienstverlening wordt ondersteund door slimme ICT managementsystemen. Hierdoor houden zij hun tarieven aangenaam. Neem contact op voor deze laagsteprijsgarantie.

Actie: minimaal 10% voordeliger dan uw huidige beheeroplossing!*
Tot en met maart 2016 profiteert u van de actie in samenwerking met Beleggingspanden.nl.
U ontvangt minimaal 10% korting op uw huidige beheertarief. Indien u op dit moment geen vastgoedbeheerder heeft dan wordt deze korting aangeboden op de tarieven van de vastgoedbeheer partner.

Meer informatie en/of direct aanmelden

Advertorial

Franchiseformule HouseHunting viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. De verhuurmakelaar ziet de markt weer  aantrekken. Frank Reede, oprichter van HouseHunting, vertelt dat mede dankzij de aantrekkende verhuurmarkt de formule een aantal grote veranderingen gaat doormaken.

‘’De regels worden aangescherpt en de prijs gaat omhoog. Wat je nu ziet gebeuren op de verhuurmarkt is dat beleggers erop inspelen. Zij kopen kantoorpanden op en transformeren die tot appartementen. Deze transformaties zijn voor ons een kans’’, aldus Reede. HouseHunting heeft momenteel al 4 kantoorpanden voor de oplevering verhuurd.

Meer informatie over HouseHunting.

Mutatie

Prinses Mariannelaan 87a, 2275 BB Voorburg

Het beleggingsobject dat wij aanbieden betreft een winkel/kantoorruimte gelegen in Voorburg, Zuid-Holland. Dit pand is in 2009 geheel verbouwd.

Huursom: € 27.406,- per jaar.
Koopsom: € 289.000,- K.K.
(factor: 10,5)
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Kloosterstraat 21, 5921 HA Blerick

Te koop aangeboden: winkelpand gelegen in het centrum van stadsdeel Blerick, te Venlo. Het object is in gebruik bij een landelijke drogisterijketen (Etos drogisterij) en kent een uitstekende bereikbaarheid, met voldoende openbare (betaalde) parkeergelegenheid voorhanden.

Huursom: € 65.868,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 599.000,- K.K.
(factor: 9,1)
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Repelaerstraat 12-14, 2515 LZ Den Haag

Dit beleggingsobject betreft een verhuurd pand gelegen aan de Repelaerstraat in Den Haag. Het pand bestaat uit twee huisnummers en drie wooneenheden.

Huursom: circa € 21.000,- per jaar.
Koopsom: € 250.000,- K.K.
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Dag van het vastgoedbeleggen

Beleggingspanden.nl is mediapartner van de dag van het vastgoedbeleggen op 28 januari 2016.

28 januari: De dag van het Vastgoedbeleggen
U krijgt de nieuwste inzichten in kansen, risico’s, rendementen en financiering van de belangrijkste vastgoedbeleggingen. Van woningen, kantoren, winkels, zorgvastgoed, datacenters, studentenhuisvesting, logistiek vastgoed.

Hoe en waar kun je nog aan een goed woningproduct komen? De kantorenmarkt is weer in beweging, de vastgoedprijzen lopen op. Amsterdam gaat aan kop, maar ook elders in het land stijgen de prijzen. Keert de gekte terug? Hebben we iets geleerd van de crisis, of dreigen we weer in de oude fouten te vervallen? In de winkelmarkt groeit de leegstand door toenemende online verkopen, vergrijzing en ontvolking - toch zijn er nog steeds prima rendementen te behalen; waar en hoe? Ontmoet op deze Dag van het Vastgoedbeleggen vooraanstaande sprekers, experts en tal van kopers en verkopers van vastgoedobjecten. 

Al ruim 300 professionele vastgoedpartijen hebben zich aangemeld voor deze dag. Komt u ook?


Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Wenst u één of meerdere van uw beleggingspanden te verkopen? Wij denken graag vrijblijvend met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden (ook voor makelaars) die wij u kunnen bieden.

Neem hiervoor graag vrijblijvend contact op met ons kantoor via info@beleggingspanden.nl of telefonisch op 030-225.31.12 voor de diverse mogelijkheden.

De uitgebreide informatie van de (nieuw) aangeboden beleggingspanden is op te vragen onder het kopje 'aanbod' van www.beleggingspanden.nl.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van uw leegstaande bedrijfspanden verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).