Nieuw aangeboden vastgoedbeleggingen op Beleggingspanden.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op donderdag 25 februari 2016.


Geachte belegger,

Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangeboden beleggingspanden en mutaties.

Nieuw aanbod

Werner Helmichstraat 119/119a & Johannes Gerobulusstraat 2/2a, 3553 JW Utrecht

Volledig gerenoveerd beleggingspand, bestaande uit vier gesplitste, luxe appartementen. Het object is gelegen op 10 minuten fietsafstand van Utrecht Centrum.

De woning ligt in een rustige straat nabij het Julianapark, winkelcentrum Rokade en de diverse winkels. Station Zuilen en de diverse uitvalswegen zijn nabij.

Huursom: € 40.920,- per jaar.
Koopsom: € 565.000,- K.K.
(factor: 13,8)

Amarantstraat 68, 5044 RL Tilburg

Aangeboden wordt dit kamerverhuurpand met negen kamers, gelegen in Tilburg West in de woonwijk 'Het Wandelbos'. Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Avans Hogeschool en de Universiteit Tilburg.

De staat van onderhoud van het object is goed. Het pand is grotendeels voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen. Daarnaast is er een berging in de tuin aanwezig.

Huursom: € 30.525,- per jaar.
Koopsom: € 272.500,- K.K.
(factor: 8,9)

Op aanvraag, Op aanvraag

Het betreft twee panden, te weten een kantoorpand en werkplaats in de regio Tiel / Oss / Nijmegen (provincie Gelderland). Beide panden hebben een eigen ingang vanaf de doorgaande weg en aparte gas/water/licht infrastructuur.

Het kantoorpand is in 2007 volledig verbouwd en de werkplaats is nieuw gebouwd, opgeleverd eind december 2015.

Huursom: € 90.000,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 1.000.000,- K.K.
(factor: 11,1)

Wilbertoord 261, 3079 JS Rotterdam

Dit vierkamerappartement ligt in de geliefde wijk 'Reijeroord' te Rotterdam IJsselmonde. Het object is gelegen op de derde etage en beschikt over een berging in de onderbouw. Het appartement, met vrij uitzicht aan de achterzijde, ligt nabij veel groenvoorzieningen en er is gratis parkeergelegenheid.

Huursom: € 10.200,- per jaar.
Koopsom: € 100.000,- K.K.
(factor: 9,8)

Cranenburgsestaat 23b-75, 6561 AM Groesbeek

Het betreft een goed onderhouden recreatievilla gelegen op het villapark 'De Zeven Heuvelen' te Groesbeek. De villa is volledig en stijlvol gemeubileerd voor zes personen. Het object beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een berging, een badkamer en zowel boven als beneden een apart toilet.

Huursom: € 10.500,- kale huurprijs per jaar.
Koopsom: € 149.750,- K.K.

Mutaties

Hasseltstraat 187-189, 5046 LK Tilburg

Het object betreft een volledig verhuurde belegging, bestaande uit een commerciële ruimte die dienst doet als kinderdagverblijf op de begane grond en twee kamers op de verdieping.

Huursom: € 56.400,- per jaar.
Koopsom: € 499.000,- K.K.
(factor: 8,8)
Soort mutatie: prijsverlaging.

Walmolenstraat 17 - 19, 1333 BZ Almere

Dit beleggingsobject betreft een gunstig gelegen kinderdagverblijf gelegen op het bedrijventerrein Poldervlak / Molenbuurt aan de Walmolenstraat 17-19 te Almere buiten.

Huursom: op aanvraag.
Koopsom: € 420.000,- K.K.
Soort mutatie: prijsverlaging.

Grieksestraat 75AII, 3028 CK Rotterdam

Aangeboden wordt dit verhuurde appartement gelegen in de woonwijk Oud - Mathenesse in Rotterdam West.

Huursom: € 9.000,- bruto huuropbrengst per jaar (inclusief servicekosten)
Koopsom: € 72.500,- K.K.
(factor: 8,1)
Soort mutatie: laatste pand uit pakket verkoop.

Schimmelweg 415, 2524 XB Den Haag

Het betreft een geheel verhuurd en goed onderhouden eengezinswoning met achter aanbouw en tuin te Den Haag. Het pand is in een rustige straat, direct aan een park en nabij openbaar vervoer voorzieningen gelegen.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Huursom: € 12.388,- excl. G/W/L per jaar.
Koopsom: € 159.000,- K.K.
(factor: 12,8)

Internationaal

Urb. La Cala Golf 29649 Mijas Costa,

Het betreft een Bed & Breakfast/Villa gelegen op een golfresort, Frontline Golf, te Mijas aan de Costa del Sol. Het pand is gebouwd in 2000, heeft een landelijke omgeving en is in uitstekende staat.

Verder beschikt de Bed & Breakfast over een privé tuin, privé zwembad en overdekt terras. De garage biedt de gelegenheid voor twee auto's. Daarbij is het mogelijk om in de straat te parkeren waar zeer veel parkeerruimte beschikbaar is.

Koopsom: € 977.777,- K.K.

Heersumstraat / Vrederberg, Willemstad

Luxe XXL studio bestaande uit een zeer ruime slaapkamer (kan eventueel gesplitst worden in 2 kamers), een afgesloten badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Deze slaapkamer zal worden voorzien van airco. Middels de dubbele schuifdeuren komt u in de ruime woonkamer voorzien van keuken.

Huursom: € 11.100,- geprognosticeerde huuropbrengst op jaarbasis
Koopsom: € 93.000,- K.K.
(factor: 8,4)

Heelsumstraat / Vrederberg, Willemstad

Luxe studio's voorzien van afgesloten badkamer met douche, toilet en wastafel, keuken en ruime woon-/slaapkamer. Deze studio's beschikken ieder over een eigen porch met zeezicht. De studio's aan de voorzijde hebben een eigen toegang naar de eigen porch. De studio's worden voorzien van een airco. Het complex is kleinschalig en gaat uit van 4 studio's op de begane grond en 4 studio's op de eerste verdieping. Het gebouw is modern van vormgeving.

Huursom: € 5.880,- geprognosticeerde huuropbrengst op jaarbasis
Koopsom: € 49.000,- K.K.
(factor: 8,3)

Heelsumstraat, Willemstad

Op circa 350 meter van het strand en op korte afstand gelegen van Punda, het centrum van Willemstad, worden deze acht studio's aangeboden in een nog te realiseren nieuwbouwcomplex.

De verwachte opleverdatum van het nieuwbouwproject is eind 2016.

Huursom: € 47.000,- geprognosticeerde huuropbrengst op jaarbasis
Koopsom: € 330.000,- K.K.
(factor: 7,0)

Advertorial

Seminar Kevin Green (nog enkele gratis kaarten)

Dit is uw laatste kans om LIVE te leren van UK’s grootste private woningbezitter/woningverhuurder.

Op 19 maart is de laatste editie van zijn  “1 Day Business & Property Intensive” en daarmee ook de laatste mogelijkheid om in Nederland één hele dag LIVE te leren van deze succesvolle vastgoedbelegger.

Voor het vastgoedseminar op 19 maart in Amsterdam (Golfclub Amstelborgh) is voor de snelle beslissers eenmalig de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de gesponsorde 45 vrijkaarten* t.w.v.  € 100,- per stuk om dit seminar bij te kunnen wonen (*excl. € 3,50 boekingskosten).

Klik hier om eerst een korte video over de achtergrond en het succes van Kevin Green te bekijken.

Meld je bij verdere interesse zo snel mogelijk aan via deze pagina en je bent nu nog verzekerd van deelname!

Vastgoedbeheer actie

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw portefeuille efficiënt bewaakt wordt. Als verhuurder heeft u echter te maken met onverwachte gebeurtenissen waardoor u hier vaak de tijd en aandacht niet voor heeft. Onze vastgoedbeheer partner heeft een gezonde focus op vastgoed management en is alle dagen van het jaar beschikbaar voor uw portefeuille.

Laagsteprijsgarantie!
De full-service dienstverlening wordt ondersteund door slimme ICT managementsystemen. Hierdoor houden zij hun tarieven aangenaam. Neem contact op voor deze laagsteprijsgarantie.

Actie: minimaal 10% voordeliger dan uw huidige beheeroplossing!*
Tot en met maart 2016 profiteert u van de actie in samenwerking met Beleggingspanden.nl.
U ontvangt minimaal 10% korting op uw huidige beheertarief. Indien u op dit moment geen vastgoedbeheerder heeft dan wordt deze korting aangeboden op de tarieven van de vastgoedbeheer partner.

Meer informatie en/of direct aanmelden

Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Overweegt u de verkoop van één of meerdere van uw vastgoedbeleggingen? Wij denken hierin graag vrijblijvend met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die met www.beleggingspanden.nl aan kunnen bieden. Wij zijn bereikbaar via info@beleggingspanden.nl of telefonisch op 030-225.31.12.

De uitgebreide informatie van de (nieuwe) beleggingspanden is op te vragen op www.beleggingspanden.nl onder het kopje 'aanbod'.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van uw leegstaande bedrijfspanden verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).