Nieuw aanbod | WOZ waarde | Beleggingspanden.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op maandag 4 april 2016.


Geachte belegger,

Beleggingspanden.nl kan u vandaag vrijblijvend informeren over de onderstaand vermelde, nieuw aangemelde beleggingspanden en mutaties.

Nieuw aanbod

Kerkstraat 17, 5492 AH Sint-Oedenrode

Deze belegging betreft een volledig verhuurd horeca- en kantoorpand met buitenruimte midden in het centrum van Sint-Oedenrode. In het jaar 2015 is het pand volledig verbouwd. Het object wordt aangemerkt als karakteristiek cultuurhistorisch door de gemeente Sint-Oedenrode.

Huursom: € 104.540,- per jaar (geen btw).
Koopsom: € 1.200.000,- K.K.
(factor: 11,5)

Jan van Schaffelaarstraat 55, 3771 BS Barneveld

Het betreft een woon- en winkelpand gelegen in het kernwinkelgebied van Barneveld welke middels veiling wordt verkocht.

Het is mogelijk om tot en met woensdag 6 april 2016 een onderhands bod uit te brengen bij de veiling notaris.

Koopsom: veiling.

Venloseweg 46 & Swalmerstraat 39d, 6041 BZ Roermond

Deze aanbieding betreft twee beleggingsobjecten gelegen in en nabij het centrum van Roermond. Alle appartementen verkeren in goede staat en zijn recentelijk gerestaureerd.

De twee objecten zijn op ca. tien loopminuten van elkaar gelegen.

Koopsom: € 395.000,- K.K.

WOZ-waarde - nieuws

Belangrijk nieuws! WOZ-waarde zeer belangrijk voor beleggers

Dat de WOZ-waarde van invloed is op diverse belastingen zal u bekend zijn. Maar veel beleggers zijn niet op de hoogte van het feit dat de WOZ- waarde ook invloed heeft op de maximale huur die u mag vragen. De partner van Beleggingspanden.nl zet voor u de feiten op een rijtje.

Beleggingspanden.nl is een samenwerking aangegaan met een hierin gespecialiseerd bedrijf. Onze WOZ partner is de specialist op het gebied van het controleren van WOZ-waarde en het maken van bezwaar. In de samenwerking is vastgelegd dat alle beleggers van Beleggingspanden.nl geheel kosteloos* de portefeuille van hun onroerend goed kunnen laten controleren.

Voor meer informatie, mogelijkheden en vrijblijvend contact verwijzen wij u graag door naar de WOZ informatiepagina op Beleggingspanden.nl.

* onder voorbehehoud van de geldende voorwaarden.

Mutaties

Grote Visserijstraat 115A & 125A + Katendrechtse Lagedijk 136b, 144b & 144c, Rotterdam

Deze beleggingsaanbieding betreft vijftal appartementen te Rotterdam. Deze twee woningen zijn gesitueerd aan de gezellige winkelstraat Grote Visserijstraat nabij het Marconiplein en het Grote Visserijplein (markt), te Rotterdam Delfshaven.

Huursom: € 34.681,- per jaar.
Koopsom: € 379.000,- K.K.
(factor: 10,9)
Soort mutatie: prijsverlaging.

Katendrechtse Lagedijk 136b, 144b & 144c, 3081ZC Rotterdam

Deze beleggingsaanbieding betreft een drietal appartementen te Rotterdam. De betreffende appartementen zijn gelegen aan de Katendrechtse Lagedijk, op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein, de Metro en nabij de ingang van de Maastunnel, dus perfect bereikbaar.

Huursom: € 20.352,- per jaar.
Koopsom: € 189.000,- K.K.
(factor: 9,3)
Soort mutatie: prijsverlaging.

Financieringsnieuws

We zien langzaamaan dat weer steeds meer partijen vastgoedfinancieringen willen verstrekken. De focus ligt nog steeds hoofdzakelijk op residentieel vastgoed (woningen/appartementen/studio’s en kamerverhuur), maar ook indien andersoortig verhuurd vastgoed onderdeel uitmaakt van een portefeuille, is dat steeds vaker bespreekbaar.

De toenemende concurrentie in combinatie met de historisch lage rente, hebben ervoor gezorgd dat ook de vastgoedbanken hun rentetarieven naar beneden hebben bijgesteld. Louter goed nieuws dus!

Elke financier stelt zijn eigen voorwaarden aan bijvoorbeeld de hoofdsom, het type vastgoed of het soort debiteur. Onze financiële business partner staat u graag te woord om uw expliciete financieringsmogelijkheden in te schatten en u van het beste advies te voorzien.

Meer informatie en/of vrijblijvend contact? Zie de financieringspagina.

Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Overweegt u de verkoop van één of meerdere van uw beleggingspanden? Wij denken graag met u mee en informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die met Beleggingspanden.nl kunnen aanbieden. Wij zijn bereikbaar via info@beleggingspanden.nl of telefonisch op 030-225.31.12.

De aanvullende informatie van de (nieuwe) beleggingspanden is op te vragen op www.beleggingspanden.nl onder het kopje 'aanbod'.

Voor vragen en/of verdere informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van leegstaand bedrijfsmatig onroerend goed verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).