Nieuw aanbod | Internationaal | Beleggingspanden.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op vrijdag 15 april 2016.


Geachte belegger,

Vrijblijvend kunnen wij u vandaag informeren over de hieronder vermelde, nieuw aangemelde beleggingspanden.

Nieuw aanbod

Kerkstraat 35, 6121 LB Born

Dit beleggingspand, gelegen op een prominente hoek in het centrum van Born omvat ca. 420 m² BVO. Het centrum huisvest diverse landelijke ketens waaronder de DA drogisterij, Kruidvat, Jumbo, Zeeman en Aldi.

De winkel is in 2010 volledig gerenoveerd en uitgebreid tot een moderne representatieve winkelruimte. Het object is in gebruik bij HEMA met een langjarige huurovereenkomst.

Huursom: € 50.000,- excl. btw per jaar:
Koopsom: Prijs op aanvraag
(factor: Factor op aanvraag)

Krommedijk 90-92 , 3312 CH Dordrecht

Zéér groot woon-/winkelpand verdeeld over drie verdiepingen en een grote kelder. Het pand is verhuurd aan één huurder. Op de begane grond is de winkel, kantoor en kelder en op de eerste en tweede verdieping is het woonhuis.

Huursom: € 48.000,- per jaar.
Koopsom: € 375.000,- K.K.
(factor: 7,8)

Almere

Het betreft een nog te realiseren complex van 21 huurwoningen voor senioren met een zorgvraag te Almere. Het object zal in overleg met koper op een locatie met voor senioren belangrijke voorzieningen worden gerealiseerd.

Het is mogelijk om meerdere complexen met verschillende hoeveelheden woningen te realiseren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Huursom: € 320.152,- per jaar.
Koopsom: € 4.440.000,- V.O.N. (inclusief btw)
(factor: 13,9)

Sint Pieterstraat 5, 6463 CP Kerkrade

Deze belegging betreft twee geschakelde panden, welke zijn verbouwd tot acht appartementen met slaapkamer en elf studio's te Kerkrade. De woningen zijn medio april 2016 in goede staat opgeleverd door de technisch beheerder. In de directe omgeving zijn voornamelijk woningen, winkelruimten, horeca en diverse praktijkruimten gelegen.

Huursom: € 99.840,- per jaar.
Koopsom: € 970.000,- K.K.
(factor: 9,7)

Curieweg 11 F+G, 3208 KJ Spijkenisse

Gelegen op het bedrijventerrein Molenwatering kunnen wij u deze multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte aanbieden met een oppervlakte van ca. 490 m² verdeeld over drie verdiepingen. Het object verkeert zowel aan de binnen- als buitenzijde in een goede staat van onderhoud.

Huursom: € 40.332,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 399.000,- K.K.
(factor: 9,9)

Arnhemseweg 26-3, 6711 HB Ede

Direct aan het centrum gelegen tweekamer appartement van ca. 37 m² met berging in de onderbouw en een fraai en open uitzicht. Het complex is gelegen op een zeer gunstige locatie; op loopafstand van het centrum, winkels en bossen om heerlijke wandelingen te maken.

Huursom: € 7.800,- exclusief G/W/L per jaar.
Koopsom: € 82.000,- K.K.
(factor: 10,5)

Internationaal

Kaya Zjazimein, Willemstad

Dit luxueuze penthouse maakt onderdeel uit van het nog te ontwikkelen nieuwbouwconcept "Villa Croatia" te Willemstad (Curacao). Dit penthouse zal worden gerealiseerd in Villa B, gelegen aan de Kaya Zjazjimein.

De verwachte start van de bouw is juni 2016.

Huursom: € 36.000,- geprognosticeerde huur op jaarbasis
Koopsom: € 282.051,- K.K.
(factor: 7,8)

Scharlooweg 21 & 21A, Willemstad, Curacao

Dit monumentale object, gerenoveerd in 2014 en verhuurd aan GGZ Curacao tot 2024, betreft een bedrijfspand gelegen op een A-locatie in het centrum van Willemstad. Het object is volledig in beheer van GGZ en behoeft derhalve weinig inspanning van de toekomstig eigenaar, het onderhoudsniveau is goed en voor de komende jaren zijn er dan ook geen grote uitgaven te verwachten.

Huursom: € 70.800,- op jaarbasis.
Koopsom: € 650.000,- K.K.
(factor: 9,2)

São Vicente, Kaapverdië

Deze ontwikkelingslocatie betreft vijf onbebouwde kavels in het zuidoosten van het eiland São Vicente op de Kaapverdische eilanden. De kavels zijn vrij voor verschillende soorten bouw.

Koopsom: € 1.228.500,- K.K.

WOZ-waarde - nieuws

Belangrijk nieuws! WOZ-waarde zeer belangrijk voor beleggers

Dat de WOZ-waarde van invloed is op diverse belastingen zal u bekend zijn. Maar veel beleggers zijn niet op de hoogte van het feit dat de WOZ- waarde ook invloed heeft op de maximale huur die u mag vragen. De partner van Beleggingspanden.nl zet voor u de feiten op een rijtje.

Beleggingspanden.nl is een samenwerking aangegaan met een hierin gespecialiseerd bedrijf. Onze WOZ partner is de specialist op het gebied van het controleren van WOZ-waarde en het maken van bezwaar. In de samenwerking is vastgelegd dat alle beleggers van Beleggingspanden.nl geheel kosteloos* de portefeuille van hun onroerend goed kunnen laten controleren.

Voor meer informatie, mogelijkheden en vrijblijvend contact verwijzen wij u graag door naar de WOZ informatiepagina op Beleggingspanden.nl.

* onder voorbehehoud van de geldende voorwaarden.

Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Overweegt u één of meerdere van uw beleggingspanden te verkopen? Graag denkt Beleggingspanden.nl met u mee en informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die kunnen bieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-225.31.12 of via de email op info@beleggingspanden.nl.

De verdere informatie van de (nieuw) aangeboden beleggingspanden is op te vragen onder 'aanbod' op www.beleggingspanden.nl.

Voor vragen en/of verdere informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van leegstaand bedrijfsmatig onroerend goed verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).