Nieuw aanbod | Mutaties | Gratis vastgoedcongres

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op vrijdag 14 oktober 2016.


Geachte belegger,

In de Beleggingspanden.nl nieuwsbrief van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande, nieuw aangeboden beleggingspanden.

Nieuw aanbod

Scheldestraat 15 & 15A, 4381 RP Vlissingen

Het betreft een woon-/winkelpand van circa 170 m² gelegen in de aanloopstraat naar het centrum van Vlissingen.

In de Scheldestraat bevinden zich diverse kleine retailers; waaronder een bakker, een fietsenwinkel en bloemist.

Huursom: € 17.208,- na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom: € 165.000,- K.K.
(factor: 9,6)

Maagdenburgstraat 14, 7421 ZC Deventer

Het betreft een modern kantoor-/bedrijfspand van ca. 2.100 m² op een zichtlocatie op bedrijventerrein de Weteringen in Deventer.

Huursom: € 93.000,- excl. btw per jaar (deels geprognosticeerd).
Koopsom: € 950.000,- K.K.
(factor: 10,2)

Bongersstraat 8, 7071 CN Ulft

Het betreft een halfvrijstaande woning van circa 265 m² opgedeeld in een viertal zelfstandige appartementen. Aan centrumrand gelegen op korte afstand van diverse openbare voorzieningen, waaronder Albert Heijn, HEMA, Action en de Lidl.

Huursom: € 22.148,- per jaar.
Koopsom: € 249.500,- K.K.
(factor: 11,3)

Van Alphenstraat 29, 5014 MS Tilburg

Aangeboden wordt dit kamerverhuurpand ter grootte van ca. 110 m² gelegen in de wijk Hoefstraat te Tilburg.

Het object is voorzien van een kamerverhuurvergunning voor maximaal vier personen en bevindt zich in een degelijke staat van onderhoud. Drie van de vier kamers zijn voorzien van een wastafel, daarnaast is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Koopsom: € 172.500,- K.K.

Glacisstraat 130, 4381 SG Vlissingen

Het betreft een driekamerappartement op de eerste verdieping, van circa 73 m², gelegen op circa drie minuten loopafstand van het centrum van Vlissingen en tevens op korte afstand van het strand.

Huursom: € 10.188,- na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom: € 79.000,- K.K.
(factor: 7,8)

verschillende adressen, Middelburg

Online openbare veiling: portefeuille van 172 garageboxen. Woensdag 30 november 2016, 10:00 uur

De te verkopen portefeuille omvat 172 grotendeels verhuurde garageboxen gelegen op eigen grond, verdeeld over 12 velden.

Koopsom: online openbare veiling.

Mutaties

Watergoorweg 65, 3861 MA Nijkerk

Beleggingsobject bestaande uit 1.280 m² kantoor-/ bedrijfsruimte welke is verhuurd aan het hoofdkantoor van Formido, met royale parkeergelegenheid (55 parkeerplaatsen) op eigen terrein.

Huursom: € 105.000,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 849.500,- K.K.
(factor: 8,1)
Soort mutatie: prijsverlaging.

Axelsestraat 8, 4537 AJ Terneuzen

Beleggingsobject gelegen op strategische locatie nabij het centrum van Terneuzen. Het betreffende pand is volledig verhuurd, o.a. aan Randstad.

Huursom: € 65.407,- per jaar, deels te vermeerderen met btw.
Koopsom: € 656.000,- K.K.
(factor: 10,0)
Soort mutatie: prijsverlaging.

Spyta 552 03, Česká Skalice

Stille vennoot gezocht max. jaar met goed rendement.

Deze belegging betreft een maagdelijk bouwproject aan de voet van de skigebieden, gelegen aan het Rozkosmeer, groot 40 km² te Noord Bohemen in Tsjechië. De totale kavel is 30.910 m² groot.

Soort mutatie: aangepaste aanbieding.

Advertorial

Alles weten over beleggen in woningen?

De woningmarkt zit sinds 2014 weer in de lift. Op welke manieren kunt u investeren in woningen? Welke rendementen kunt u verwachten en wat zijn de risico’s?

Download nu gratis ‘Waarom beleggen in woningen?

 

Gratis vastgoedcongres

Op 9 November 2016 is Beleggingspanden.nl wederom aanwezig op het door Vastgoedvergelijker.nl georganiseerde gratis toegankelijke congres.

De derde editie van het congres heeft als doel particuliere en semi-professionele beleggers te informeren over verschillende vastgoedmarkten en heeft meerdere sprekers die hun visie op vastgoed vrijgeven. Niet het vastgoedfonds staat centraal maar juist de vastgoed categorie waarin deze partijen beleggen. Want de grote vraag is: Waarom kiezen deze partijen voor specifiek deze categorie? Wat zijn de vooruitzichten? Welke kansen liggen er? Op dit gratis* toegankelijke congres praten vier gerenommeerde aanbieders u tot in detail bij over de kansen in de vastgoedmarkt.

Het congres vindt plaats op 9 November 2016 , in het Novotel Amsterdam (nabij Amsterdam RAI). U kunt zich gratis* inschrijven voor dit congres (er zijn echter maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar) door uw naam, adres, telefoonnummer en email te sturen naar info@beleggingspanden.nl, waarna u van de organisator zo spoedig mogelijk uw reserveringsnummer ontvangt.

*de entree van het congres is gratis, echter wanneer er niet 48-uur van tevoren wordt afgemeld bij eventuele verhindering dan brengen wij € 25,- exclusief btw aan administratiekosten in rekening.

Nieuws

Vanaf 2017 verandert het heffingen systeem in box III (heffing op vermogen). Kort gezegd komt dit nieuwe systeem erop neer dat kleine spaarders/vermogenden lichter worden belast en grotere spaarders/vermogenden zwaarder.

Voor meer informatie: belastingdienst website.

Beleggingspand(en): verkopen / gezocht

Wilt u uw beleggingspand(en) te koop aan bieden? Beleggingspanden.nl denkt graag vrijblijvend met u mee en informeert u graag over de diverse mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die aan kunnen bieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-225.31.12, per email op info@beleggingspanden.nl of gebruik de speciale pagina voor waardebepaling.

Bent u juist op zoek naar specifiek beleggingsaanbod? Vul dan makkelijk en vrijblijvend uw zoekopdracht(en) in op het online zoeksysteem. Ons 'no cure no pay' matching systeem en de personen achter Beleggingspanden.nl houden uw zoekopdracht(en) vervolgens zo goed mogelijk in de gaten. Zodra er een 'match' is voor aanbod zoals niet op www.beleggingspanden.nl vermeld dan zullen wij u hierover informeren. Voor meer informatie en/of direct online uw zoekopdracht invullen kunt u op onze zoekopdrachten pagina terecht.

Vragen? Bel: 030-225 31 12 of mail info@beleggingspanden.nl.

Voor vragen en/of verdere informatie zijn wij u natuurlijk graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van bedrijfspanden (te huur / te koop) verwijzen wij u graag door naar de enige GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).