Nieuw aanbod | Beleggersfair | Beleggingspanden.nl

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op maandag 14 november 2016.


Geachte belegger,

In onze nieuw aanbod mailing van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangeboden beleggingspanden.

Beleggersfair - Gratis kaarten via Beleggingspanden.nl

Op vrijdag 25 november a.s. vindt de Beleggersfair, hét beleggersevenement van Nederland, plaats in de Amsterdam RAI. De fair, waar Beleggingspanden.nl ook vertegenwoordigd zal zijn, is zowel voor de beginnende als de vergevorderde belegger.

Beleggingspanden.nl geeft nu 100 gratis kaarten weg. Registreer met de code BGSBF16 voor uw gratis kaart(en).

Nieuw aanbod

Tennesseedreef 15A, B, C en D, 3565 CJ Utrecht

Deze belegging betreft een vrijstaand bedrijfspand bestaande uit diverse, flexibel te verhuren bedrijfs- en kantoorruimten. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Overvecht Noord.

Huursom: € 81.900,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 995.000,- K.K.
(factor: 12,1)

Sint Lutgartstraat 20, 5643 RV Eindhoven

Dit beleggingspand betreft een pand met op de begane grondvloer acht garageboxen en op de eerste etage zes gemeubileerde kamers welke worden verhuurd met een kamerverhuurvergunning.

Huursom: € 32.613,- huursom per jaar, excl. G/W/L.
Koopsom: € 425.000,- K.K.

Amerikaweg 16, 9407 TK Assen

Beleggingsobject gelegen op een zeer markante zichtlocatie aan de A28 (Groningen-Zwolle) op het bedrijventerrein Peelerpark. In dit gebied staan, samen met het naastgelegen Messchenveld, representatieve, moderne gebouwen met een kantoorachtige uitstraling.

Huursom: € 500.000,- (deels geprognosticeerd) per jaar.
Koopsom: € 2.900.000,- K.K.
(factor: 5,8)

Einsteinweg 41-43 en 45-47, 3404 LJ IJsselstein

Deze belegging betreft een tweetal moderne bedrijfspanden van ca. 5.774 m2 vvo met ruime parkeervoorzieningen gelegen op het moderne bedrijventerrein “De Corridor” te IJsselstein. Beide objecten alsmede het parkeerdek zijn geheel verhuurd.

Huursom: € 377.702,- per jaar.
Koopsom: € 3.400.000,- K.K. te vermeerderen met btw.
(factor: 9,0)

Spoorlaan 5, 2495 AL Den Haag

Beleggen in het allergrootste GaragePark van Nederland; GaragePark Den Haag.

GaragePark Nederland is marktleider in garageboxen. In 2016 zal GaragePark haar 1000ste garagebox plaatsen! Voor de huurboxen is GaragePark via Beleggingspanden.nl op zoek naar beleggers/investeerders. GaragePark biedt een bruto aanvangsrendement van 9%!

Huursom: € 10.922,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 121.960,- V.O.N. excl. btw.
(factor: 11,2)

Advertorial

Annexum Academy
De woningmarkt zit sinds 2014 weer in de lift en de vraag naar koop- en huurwoningen is groter dan het aanbod. Welke mogelijkheden bieden deze ontwikkelingen voor een belegger. Wat zijn de kansen en risico’s?

Annexum deelt graag haar opgebouwde kennis en ervaring met startende en gevorderde beleggers en organiseert op 24 november een toegankelijk seminar. Inspirerende sprekers belichten alle mogelijkheden om te beleggen in de woningmarkt. Inschrijven is nog mogelijk!

Internationaal

Sir Lowry’s Estate, Kaapstad

In het geliefde Zuid-Afrika, op 45 minuten afstand van Kaapstad, met uitzicht op de False Baai, ligt het Sir Lowry’s Estate. Een hoogwaardig Estate waar luxe villa’s en fynbos cottages gebouwd gaan worden. Er zal rekening gehouden worden met de privacy omdat het gehele Estate ruimtelijk is opgezet. De aanwezigheid van een centraal sterren restaurant en guest house garanderen de service en kwaliteit van het Estate.

Koopsom: Op aanvraag

Advertorial

Max Property Fund B.V.
Investeren in residentieel vastgoed met minder risico’s en een hoog rendement.
-        Vast rendement van 8%
-        Plus 50% winstdeling
-        Geprognosticeerd op 13%+ per jaar
-        Investeren kan al vanaf € 25,000
-        Zeer ervaren partners

Bent u geïnteresseerd in vastgoed beleggingen, maar wilt u niet de bijkomende problemen zoals de boekhouding, mogelijke leegstand, huurdercomplicaties, etc. Vraag dan onze brochure aan en ontdek hoe makkelijk het kan zijn!

Mutaties

Sophia van Wurtemberglaan 19, 5616 BM Eindhoven

Aangeboden wordt deze laag verhuurde vooroorlogse tussenwoning van circa 175 m² gelegen in de wijk 'Oud-Strijp' te Eindhoven.

Het centrum van Eindhoven bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Het centraal station ligt hemelsbreed op circa 1 kilometer. De ontsluiting op de ringweg Eindhoven (A2) ligt op circa drie kilometer afstand.

Huursom: huursom op aanvraag.
Koopsom: € 265.000,- K.K.
Soort mutatie: prijsverlaging.

Sophia van Wurtemberglaan 27, 5616 BM Eindhoven

Het betreft een laag verhuurde vooroorlogse woning van circa 150 m² gelegen in de wijk 'Oud-Strijp' te Eindhoven. Het centrum van Eindhoven bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand.

Huursom: huursom op aanvraag.
Koopsom: € 240.000,- K.K.
Soort mutatie: prijsverlaging.

De uitgebreide informatie van de (nieuw) aangeboden beleggingspanden is op te vragen onder het kopje 'aanbod' van www.beleggingspanden.nl.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van bedrijfspanden (te huur / te koop) verwijzen wij u graag door naar de enige GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).