Risicospreiding, verantwoord beleggen in vastgoed door Max Property Fund

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op donderdag 9 februari 2017.


Advertorial Max Property Fund

 

Lange tijd was de term ‘vastgoed’ een woord met een negatieve lading. Vastgoed werd direct verbonden met de economische crisis en alle financiële problemen die hiermee gepaard gingen. Anno 2017 kunnen we stellen dat vastgoed weer op de kaart staat. Wie op dit moment slim investeert, investeert in stenen.

 

Als vastgoedspecialist zien wij het aantal beleggers in Rotterdam op dit moment in een hoog tempo toenemen. Veel beleggers bouwen een eigen vastgoed portefeuille op. Maar er zijn natuurlijk ook andere vormen om uw geld in vastgoed te beleggen. Een deel van uw vermogen investeren in een vastgoedfonds is bijvoorbeeld een goede manier om enerzijds een goed rendement te behalen en tegelijkertijd aan risicospreiding te doen. Ook de rompslomp waar u met eigen (verhuurd) vastgoed mee te maken krijgt zoals leegstand, slecht betalende huurders en “lekkende” daken blijven u bespaart bij een vastgoed fonds .

 

Leegstand

Leegstand in uw vastgoed kan een kostenpost worden indien de woning langere tijd leeg zou komen te staan. Doordat een vastgoedfonds over een grotere portefeuille beschikt wordt eventuele leegstand van 1 object gedeeltelijk gecompenseerd door de overige panden waarvan de verhuur nog doorloopt. Uw leegstandsrisico neemt derhalve af terwijl uw rendement altijd op pijl blijft.

 

Lagere exploitatiekosten, hoge rendementen tot boven de 8%

Doordat Max Property vastgoedfonds raamovereenkomsten kan afsluiten met onderhoudsbedrijven, bemiddelaars als Domica Rotterdam en vastgoed beheerders zijn de kosten voor verhuur en beheer aanzienlijk lager. Dit komt uiteraard het rendement ten goede.

 

Max Property Fund : Kennis van professionals

Bij een vastgoedfonds zijn meerdere professionals betrokken. Door dagelijks gebruik te maken van deze kennis en expertise bouwt een fonds een gedegen vastgoedportefeuille op. Hierdoor bent u verzekerd van minimale leegstand en een hoog rendement.

 

Veilig investeren

Max Property Fund garandeert een veilige vorm van beleggen vanuit fondsbeheerders, fonds administrateurs en notariskantoor. Het, in Rotterdam, aangekochte vastgoed is inzichtelijk. Ook de administratieve dienstverlening is transparant en voor de obligatiehouders controleerbaar

 

Winstuitkering

Naast het hoge vaste rendement van 8% op jaarbasis genieten de obligatie houders ook van een winstdeling van 50% en een winstuitkering van 50% aan het einde van de fondsperiode als de vastgoed portefeuille verkocht wordt

 

Wilt u meer informatie hoe u uw vermogen kunt laten groeien met Max Property Fund?

 

Klik dan hier om de brochure vrijblijvend aan te vragen >>>