Beleggingspanden.nl

'Ook beleggerswoningen zijn bankvrij te financieren'

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op woensdag 31 januari 2018.


Wie een financiering nodig heeft voor een verhuurde woning die hij of zij als professionele vastgoedbelegger aankoopt, kan terecht bij Mogelijk. Ook als deze woning staat in een kleinere stad of dorp in én buiten de Randstad. Inmiddels zijn bij Mogelijk talrijke van dergelijke financieringen afgesloten; van Kerkrade tot Hendrik Ido Ambacht en van Groningen tot in Overloon. "Ook residentieel commercieel vastgoed kunnen wij dus bankvrij financieren", zegt Annemieke Schoonderwoerd, partner bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

 

Als een woning als belegging wordt aankocht om deze te gaan verhuren, is er voor de financiering van een dergelijke aankoop op de markt weinig keuze. Of je beschikt zelf over middelen, je hebt een bevriende financier of de financiering vindt bancair plaats. Steeds met alle voorwaarden en beperkingen van dien. Een groot voordeel om zo’n financiering bij Mogelijk onder te brengen is dat deze bankvrij plaatsvindt.

 

Ook dat er altijd boetevrij vervroegd kan worden afgelost, vinden ondernemers een groot voordeel. Wekelijks zijn er ondernemers die bij ons komen met hun financieringsvraag om verhuurd residentieel vastgoed te financieren.


Zie het volledige artikel hier