Beleggingspanden.nl breidt uit naar 42.000 actieve vastgoedbeleggers

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op vrijdag 31 januari 2020.


Met trots melden wij dat het netwerk van Beleggingspanden.nl dankzij jullie is uitgebreid van 39.000 naar meer dan 42.000 actieve vastgoedbeleggers die wekelijks de mailing ontvangen.  

Wekelijks worden diverse nieuwe beleggingspanden en mutaties in het aanbod middels een  onze mailing onder de aandacht gebracht bij meer dan 42.000 actieve vastgoedbeleggers. Beleggingspanden.nl heeft een landelijke dekking en een divers aanbod van onder andere residentieel vastgoed, kamerverhuurpanden, winkelvastgoed, garageboxen, kantoorpanden en bedrijfspanden. Naast de verkoopbegeleiding voor eigenaren van een beleggingspand werken wij ook actief samen met makelaars. In samenwerking stellen wij een pandpresentatie op van het te verkopen pand die ook onder de aandacht wordt gebracht bij alle actieve vastgoedbeleggers.  

Wilt u ook begeleiding bij het verkopen van uw beleggingspand of bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik van ruim 42.000 vastgoedbeleggers? Neem dan contact op met Tobias de Graaf op  +31 (0)30 225 31 12.