Terugblik PROVADA 2009

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op woensdag 24 juni 2009.


Allereerst willen wij via deze weg alle relaties en geïnteresseerden bedanken die een bezoek hebben gebracht aan onze stand (samen met Nederland In Ontwikkeling) in hal 11. PROVADA 2009 was wederom een groot succes
 
De aandacht en het aantal bezoeken was wederom overweldigend. Wellicht mede door de reclameauto met aanhanger die 3 dagen rond heeft gereden. Als rijdende blikvanger voor de succesvolle samenwerking tussen GaragePark Nederland BV en Beleggingspanden.nl als verkoper van de door GaragePark ontwikkelde garageboxen. Tevens een grote kans dat ook de advertentie in de Vastgoedmarkt en de beurscatalogus u niet ontgaan zijn.
 
Verder via deze weg aandacht voor HOMEPLAN: een organisatie die zorgt voor concrete huisvesting voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Deze organistatie had op de PROVADA standruimte aangeboden gekregen van Nederland in Ontwikkeling, om binnen de 'zakenwereld' waar het hoofddoel toch de business en het netwerken is, ook de aandacht te vragen voor een nobel doel. 
 
Wellicht hebt u het ook meegekregen: de verloting van de magnum champagnefles met daarin de 23 karaats goud op de stand van Beleggingspanden.nl. Na de verloting heeft de winnaar deze fles aangeboden aan HOMEPLAN om de fles te veilen voor het goede doel. Via deze weg willen wij u ook wijzen op de mogelijkheid om te participeren voor deze veiling voor het goede doel! Voor meer informatie hierover kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor.
 
Wij willen u nogmaals hartelijk bedanken voor een succesvolle beurs en zijn danwel blijven u nu en/of in de toekomst graag verder van dienst!

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon:    +31-(0)30-225 31 12
Telefoon:
  
+31-(0)30-300 32 27
Fax:
         
+31-(0)30-225 80 23
Email:
        info@beleggingspanden.nl

Website:
     www.beleggingspanden.nl / www.projectontwikkelingen.nl / www.saleleaseback.nl

======================================================
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
======================================================