Keizersgracht Amsterdam

Amsterdam, Keizersgracht 580 A

Keizersgracht 580 A
1017 EN Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 3.190.000,- kosten koper

Uniek rijksmonumentaal grachtenpand gelegen aan de Keizersgracht te Amsterdam. Het pand is in 2006-2007 geheel onder handen genomen en inclusief de fundering van boven tot onder gerenoveerd. Gelegen op eigen grond.
Zo zijn er 9 appartementen tot stand gekomen die variëren in grootte van 50 m2 tot 110 m2 en op dit moment volledig in schildersthema aangekleed en ingericht zijn voor verhuur.

Op dit moment wordt het pand gebruikt voor short-stay verhuur en heeft in 2008 een huuropbrengst van circa € 300.000,- gegenereerd. Voor 2009 wordt een huuropbrengst van € 325.000,- geprognotiseerd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 27 oktober 2010

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 297 m2
Vloeroppervlakte 700 m2

INDELING:
(Elektrische) toegangsdeur) aan straatzijde, direct links in het souterrain-voorhuis appartement Piet Mondriaan (50m2). In souterrain achterhuis appartement Jeroen Bosch (50m2). Op bel-etage in het voorhuis bevindt zich het appartement Johannes Vermeer (80m2), in het achterhuis met toegang tot de prachtige tuin appartement Vincent van Gogh. Via de statige marmeren trap naar de 1ste verdieping met appartement Rembrandt van Rijn (75m2) in het voorhuis en het Frans Hals (50m2) appartement in het achterhuis.

De tweede etage geeft toegang tot appartement Herman Brood (70m2) in het voorhuis en Willem De Kooning (50m2) in het achterhuis. Tot slot bevindt appartement Karel Appel (110m2) zich op de derde en vierde verdieping.

Alle appartementen zijn voorzien van een eigen meterkast, CV-installatie, internetaansluiting, airco en elektrische sloten.

AANVULLEND:
Inhoud: 1800 m³
Aantal verdiepingen: 6
Isolatie: zeer goed
Verwarming: middels CV ketel (2006) per appartement
Totaal aantal kamers: 23
Aantal slaapkamers: 14
Buiten: Balkons en tuin (fraai aangelegd, op zuidwest, 6 x 20)

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie II, nummer 11424.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1600. Renovatie 2006-2007.
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Verhuurd op basis van "short-stay verhuur".

Deze overeenkomst is aangegaan voor de duur van 15 jaar, ingaande op 01 januari 2008 en eindigend van rechtswege op 31 december 2022. Tijdens deze periode kunnen beide partijen deze overeenkomst tussentijds door opzegging beeindigen, met in acht name van een opzegtermijn van drie maanden.

Per betaalperiode van 1 maand bedraagt de huursom € 26.000,- per maand.
De huurprijs kan op voorstel van verhuurder voor het eerst per 01 januari 2009 en vervolgens jaarlijks worden aangepast aan het prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie. Daarnaast wordt de huursom voor het eerst per 01 januari 2009 en vervolgens jaarlijks verhoogd met 3%.

De huurprijs wordt, per kwartaal en achteraf, aangepast aan de feitelijke inkomsten uit exploitatie. Te veel dan wel te weinig betaalde huur, wordt in het daarop volgende kwartaal gecompenseerd.

Indien verhuurder de woning gedurende deze overeenkomst verkoopt, staat het de huurder vrij om deze overeenkomst te beeindigen.

Huurders Huurder is Perfect Visit.
Voor meer informatie: Perfect Visit

Investeringsprofiel

 

Huursom € 325.000,00 netto per jaar
Koopsom € 3.190.000,- kosten koper
Factor 9,8

Overig

 
Aanvullende informatie

TECHNISCH:
Het gehele casco van het pand is vernieuwd waarbij wel oude monumentale details bewaard zijn gebleven. Fundering, vloeren, kozijnen, ramen en installaties en leidingen zijn allen vervangen. De appartementen zijn allen voorzien van eigen meters en installaties.

LEVERING:
Het beleggingspand kan zowel met als zonder de huidige huurafspraken worden geleverd. Het gehele pand word gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.

LIGGING:
Aan een van de mooiste stukjes Keizersgracht tussen Leidsestraat en de Spiegelstraat. Op loopafstand bevindt zich het Spiegelkwartier met zijn vele bijzondere winkels en daarbij is ook de Leidsestraat om de hoek.

BESTEMMING:
Woonruimte.

NOTARISKEUZE VOOR VERKOPER:
Feitsma en Angenent Notarissen.

KEIZERSGRACHT:
Naar Keizer Maximiliaan, aartshertog van Oostenrijk, die in 1489 aan Amsterdam het privilege schonk de keizerskroon op het wapen te voeren.

ALGEMEEN:
Provincie: Noord-Holland
Inwoners gemeente: 736.045
Oppervlakte gemeente: 219 Km2
Website gemeente: www.amsterdam.nl


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Keizersgracht Amsterdam Hal Lichtkoepel Binnen Keuken Interieur Slaapkamer Binnenzijde Tuin op Zuid-Westen Slaapkamer

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Keizersgracht 580 A, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.