Beleggingspanden.nl
Impressie - Stadscafé - 2 appartementen

Schiedam (herontwikkeling inclusief bouwvergunning), Korte Dam 9 en 11

Korte Dam 9 en 11
3111 BG Schiedam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 189.000,- K.K.

Twee percelen grond met opstallen, uit faillissement verkregen, gelegen op de hoek Korte Dam - Lange Haven. Deze herontwikkelingslocatie is gelegen op één van de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van Schiedam op korte afstand van winkels, openbaar vervoersvoorzieningen en uitgaansgelegenheden. Aan de westzijde, over de Lange Haven, is het statige arsenaal gelegen. De percelen worden aan de noord-, oost- en zuidzijde begrensd door soortgelijke objecten bestaande uit winkels- en horecavestigingen op de begane grond en woningen op de verdiepingen.

Voor de percelen is op 1 maart 2007 door de afdeling Bouwen en Milieu van de gemeente Schiedam een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een stadscafé en 2 bovenwoningen. Stadscafé met twee appartementen. Deze vergunning is verleend op basis van het volgende plan, waarvan de gedetailleerde informatie via ons kantoor beschikbaar is: op de Korte Dam worden de panden op nummer 9 en 11 horizontaal samengevoegd. Op de begane grond komt het Stadscafé met ingang op de hoek. De twee appartementen krijgen een eigen entree op de Lange Haven, naast de entree bevinden zich ook de bergingen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Projectontwikkeling
Laatste wijziging maandag 26 oktober 2009

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 115 m2
Vloeroppervlakte

Kadastraal Gemeente Schiedam, sectie C, nummer 841 en nummer 1154.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Redelijk, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Er zijn geen parkeervoorzieningen op eigen terrein gesitueerd; er is betaald parkeren op het openbare gebied mogelijk.

Contractinformatie

 
Huurgegevens


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 189.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

MONUMENTENWET
Korte Dam 9 en 11 zijn gelegen in een gebied dat is aangewezen tot beschermd stadsgezicht in de zin van artikel 1, onder g, van de Monumentenwet 1988.

BOUWVERGUNNING
Door de afdeling Bouwen en Milieu van de Gemeente Schiedam is op 1 maart 2007 onder nummer 245-2006 een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een stadscafé en twee bovenwoningen. Een kopie van de bouwvergunning is via ons kantoor verkrijgbaar. Volgens opgave van de bouwinspecteur, de heer van Valen, d.d. 28 mei 2009 is de bouwvergunning nog geldig maar is de splitsingsaanvraag aangehouden omdat er geen duidelijkheid bestaat over de verdere ontwikkeling van het object. Verkoper/executant geeft geen garantie omtrent de splitsingsvergunning. Ondanks het feit dat het overnemen van de bouwvergunning volgens de bouwinspecteur een administratieve handeling betreft zal dit volledig voor rekening en risico van koper komen.

GEMEENTE
Gemeente Schiedam
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners gemeente: 75.464
Oppervlakte gemeente: 19 Km2
Website gemeente: Schiedam

Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schiedam (herontwikkeling inclusief bouwvergunning)

Korte Dam 9 en 11, Schiedam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.