Vastgoedbelegging

Westerbroek (Groningen), Scheepswervenweg 1

Scheepswervenweg 1
9608 PD Westerbroek, Groningen.

Verkocht Verkocht   Prijs op aanvraag

Vrijstaand kantoorpand in Westerbroek (1999) met luxueuze uitstraling inclusief achtergelegen magazijnruimte. Het kantoor gelegen aan de zuidelijke zijde van het perceel is gedeeltelijk boven een waterpartij gebouwd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 15 maart 2010

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 2.009 m2

Dit beleggingsobject is v.v. een ruime entree met uitzicht op de aangrenzende waterpartij. Daarnaast beschikt het object over een lift, een luchtbehandelinginstallatie en een ruime kantine. De achter het kantoor gelegen magazijnruimte is vanuit het kantoor binnendoor bereikbaar. Deze magazijnruimte is gedeeltelijk voorzien van een verdieping, die thans in gebruik is als archief.

indeling:
Begane grond: (circa 525 m²).
Entree, hal, kantoorruimte, keuken, kantine, sanitaire voorzieningen en doorgang naar bedrijfshal.
De bedrijfshal heeft een oppervlak van circa 507 m².
1e verdieping (490 m²):
Kantoorruimte, pantry en sanitaire voorzieningen.
2e verdieping: (487 m²)
Kantoorruimte, pantry en sanitaire voorzieningen.
3e verdieping:
Technische installaties.

Kadastraal Gemeente Hoogezand, sectie L nummer 4323 gedeeltelijk
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1999
Bereikbaarheid De bereikbaarheid is als goed te kwalificeren.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Parterre: kan aan een derde partij verhuurd worden.

De 1e verdieping van het kantoor ter grootte van 490 m², circa 100 m² bedrijfsruimte in het bij het complex behorende bedrijfshal, alsmede 25 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein is verhuurd met ingang van 01 februari 2009. Deze overeenkomt is aangegaan voor de duur van 3 jaar en lopende derhalve tot en met 31 januari 2012. Na het verstrijken wordt deze overeenkomst voortgezet voor 2 jaar. Vervolgperioden van 2 jaar. Opzegtermijn van 6 maanden.

Tweede verdieping + klein deel van bedrijfshal:
Sale and Lease Back - constructie. Huurcontract op basis van standaard ROZ, 5+5 jaren.
Ingangsdatum op datum van transport.

Huurders

De huidige huurder is Avics B.V.: adviseur voor integrale communicatie systemen.
Voor meer informatie: www.avics.nl

De huidige eigenaar (en mede-gebruiker) Volharding ShipYards Real Estate Westerbroek B.V. zal het grootste deel van het gebouw gaan huren.
Voor meer informatie: www.volharding.nl

Indexering (toelichting) Jaarlijks op basis van CPI.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 105.675,00 netto exclusief BTW per jaar
Koopsom Prijs op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

BTW:
Partijen komen overeen dat verhuurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt.

KAVEL:
Gesitueerd op een ruime (vrijwel geheel verharde en omheinde) kavel.

BANKGARANTIE:
Drie maanden huur. De bankgarantie van de huidige huurder bedraagt €15.621,-.

EIGEN GROND:
Vanwege een recente verkoop heeft er een kadastrale opsplitsing van het perceel kadastraal bekend HOOGEZAND L 4323 plaatsgevonden.
De bij het kantoor behorende grond is aangeduid op de bij deze brochure behorende tekening.

STAND EN LIGGING:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Hoogezand-West, dit is een bedrijventerrein voor zware bedrijvigheid aan de westzijde van Hoogezand en Foxhol. Op het industrieterrein zijn naast enkele scheepswerven onder andere Avebe en PPG aanwezig. Onlangs is aan de westzijde van het object een nieuwe insteekhaven aangelegd ten behoeve van de containerterminal. De stand en ligging wordt als goed beoordeeld.

BEREIKBAARHEID:
Het object is met eigen vervoer te bereiken via de Energieweg (richting Groningen en Hoogezand). De belangrijkste verbindingsweg voor de regio is de rijksweg A7 (Groningen-Nieuweschans). Deze is te bereiken via de Energieweg en de N 386 (Zuidlaren-Foxhol). Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Foxhol (Station Kropswolde). De bereikbaarheid wordt als goed beoordeeld.

PARKEREN:
Bij het object behoren voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de openbare weg is extra parkeergelegenheid beschikbaar.
De parkeergelegenheid wordt als goed beoordeeld.

BESTEMMING:
Er is informatie ingewonnen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Hoogezand-Sappemeer omtrent de bestemming van de onderhavige onroerende zaak. De onderhavige onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Industrieterrein Hoogezand-West’, vastgesteld bij raadsbesluit op 16 februari 1961 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 19 september 1961, met als bestemming ‘Industrieterrein’.

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN:
Gelet op de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan is er wel mogelijkheid om de bestaande bebouwing uit te breiden.

MILIEUASPECTEN:
Er is informatie ingewonnen bij de gemeente Hoogezand-Sappermeer omtrent eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging. Hieruit is gebleken dat bij de ontwikkeling van het terrein, tijdens een verkennend bodemonderzoek, een sterke grondwaterverontreiniging aangetroffen. Bij nader onderzoek is deze niet opnieuw aangetoond.

MARKTSITUATIE:
Hoogezand-Sappermeer is een vestigingsplaats van een aantal internationaal opererende en technisch hoogstaand productiebedrijven, waaronder de voor de gemeente zo karakteristiek aan het Winschoterdiep gelegen scheepswerven. Hier omheen opereert een heel netwerk van toeleverende en verzorgende bedrijven.

VLOERBELASTING:
350 kg/m²

AANVAARDING:
In overleg

ALGEMEEN:
Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Provincie: Groningen
Inwoners gemeente: 34.370
Oppervlakte gemeente: 73 Km²
Website gemeente: www.hoogezand-sappemeer.nl


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
De heer Y. Hanasbei
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Vastgoedbelegging Beleggingspand Beleggen in vastgoed Receptie Voor aanzicht Parkeren achter Eetzaal Kantoorruimte Vergaderzaal Kantoor naar hal Lift / hal Bar / café Keuken Hal achter Hal voor Opslag boven Hal zijkant Café Wachtruimte

Plattegronden

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Westerbroek (Groningen)

Scheepswervenweg 1, Westerbroek
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.