Rotterdam, Benthuizerstraat 34b

Rotterdam, Benthuizerstraat 34b

Benthuizerstraat 34b
3036 CH Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 132.750,- K.K.

Dit beleggingsobject betreft een winkelpand, gelegen aan de Benthuizerstraat in Rotterdam Noord (Oude Noorden). Het beleggingspand is gesitueerd nabij de Bergweg. In de directe omgeving zijn o.a. Correct, Albert Heijn, Videoland, restaurant Westerkaatje Noord, een apotheek en een drogisterij gevestigd.

De winkelruimte is in 2011 voor ca. € 24.000 volledig gerenoveerd. Tijdens deze renovatie zijn een aantal grote dingen aangepakt. Ondermeer de bestaande houten vloer is gerepareerd en is er een gipsplaten plafond en een elektrische installatie aangebracht. Nadere specificaties van de verbouwing op aanvraag. De staat van onderhoud is dan ook goed te noemen. Het is momenteel verhuurd aan een wasserij, waar particulieren terecht kunnen.

Het winkelpand is goed bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer. In de directe omgeving is er verder voldoende parkeergelegenheid (betaald).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging vrijdag 15 november 2013

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Begane grond: ca. 50m² + achterplaats.

Kadastraal Gemeente Rotterdam, Sectie W, nummer 5705, appartementsindex A3.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Zeer goed gelegen in deze winkelstraat. O.a. gelegen nabij parkeergarage (Albert Heijn), winkels, openbaar vervoer en centrum van Rotterdam.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huurovereenkomst is aangegaan voor een duur van vijf jaar, ingaangde op 1 april 2012 en lopende tot en met 31 maart 2017. Na het verstrijken van deze periode wordt deze overeenkomst voortgezet voor een aansluitende periode van vijf jaar, derhalve lopende tot en met 31 maart 2022.

Aanvangshuur: € 12.000,- excl. BTW per jaar.
Actuele huur: € 12.348,- excl. BTW per jaar.

Huurders Wasserette voor particulieren
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 3.570
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 april.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 12.348,00 excl. BTW per jaar.
Koopsom € 132.750,- K.K.
Factor 10,8

Overig

 
Aanvullende informatie

VvE
Vereniging van Eigenaren is niet actief.

Gemeente
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente Rotterdam
Oppervlakte: 304,24 km²
Inwoners: 584.058


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Benthuizerstraat 34b, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.