Oss, Euterpelaan 21

Oss, Euterpelaan 21

Euterpelaan 21
5344 CA Oss, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 1.575.000,- K.K.

Dit beleggingspand betreft een representatief bedrijfscomplex gericht op de automotive branche, gelegen op het bedrijventerrein “Ruwaard” te Oss.

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede voor het object.

Locatie
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein “Ruwaard”. De omgeving kenmerkt zich voornamelijk door bedrijven in industriële, handels en transportsector. Aan de andere zijde van de Euterpelaan bevind zich een woonwijk. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Kwikfit, Princen Group ICT, van Dijk Bouw en Techniek B.V., Carefield Group B.V. en ingenieursbureau Ulehake B.V.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Zuid-West kant van Oss, binnen enkele autominuten bevinden zich de op- en afritten van de rijksweg A59 (’s Hertogensbosch-Oss). Verder bevind zich aan de Zuid-Oost kant van Oss het knooppunt Oss Oost met de rijksweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen met het NS-station Oss West op loopafstand.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 8 december 2010

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.408 m² bestaande uit circa 1300 m² showroom, 675 m² werkplaats, 240 m² magazijn en 200
m² kantoorruimte.

Kadastraal Gemeente Oss, Sectie L, Nummer 1675 en 1676. Grootte: 24 are en 8 centiare.
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huursom: € 131.018,- excl. btw en servicekosten per jaar.
Huurtermijn: 7 jaren
Verlengingsperiode: 5 jaren
Expiratiedatum: 31 december 2013
Bankgarantie: Nee
Eerste indexering: Januari 2011

Huurders Lathouwers Oss B.V.
Lathouwers groep is uitgegroeid tot een zeer belangrijke speler in de automotive markt. Met vestigingen verspreid over heel Noordoost-Brabant verzorgt zij de gehele particuliere- en zakelijke markt voor Opel en Chevrolet. Zowel met personenauto’s als bedrijfswagens.
Daarnaast kunnen klanten bij Lathouwers terecht voor het complete arsenaal aan producten en diensten zoals occasions, autoverzekeringen en -financiering, leasing en verhuur, onderdelen en accessoires, keuringen en reparaties.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 131.018,00 excl. btw en servicekosten per jaar.
Koopsom € 1.575.000,- K.K.
Factor 12,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Provincie: Noord-Brabant
Internet: www.oss.nl
Oppervlakte: 103,51 km²
Inwoners: 76.652
Wikipedia: Oss


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Oss

Euterpelaan 21, Oss
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.