Pand

Rotterdam, Boergoensevliet 131 A

Boergoensevliet 131 A
3082 KM Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 110.000,- K.K.

Laag verhuurd, keurig verbouwd 2-kamer appartement op de begane grond. Met tuin op het zuidwesten en op loopafstand van o.a. het Zuiderpark.

Het appartement maakt deel uit van een tussenwoning (onder- en bovenwoning), en is gelegen aan de enige vliet die de wijk Oud-Charlois rijk is.

In 2008 is de woning geheel aangepast en toen onder andere voorzien van een aircoinstallatie, mechanische afzuiging, overal dubbele beglazing, riante open keuken met kookeiland en een hardhouten veranda met vaste overkapping.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 3 december 2012

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 115 m2
Vloeroppervlakte 70 m2

Entree:
De ruime entree, voorzien van zeil, herbergt de meterkast (8 groepen, in 2008 geheel vernieuwd) en biedt toegang tot de slaapkamer en de woonkamer.

Woonkamer (ca. 3,5m x 8,4m):
Vanuit de entree komt u in de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van laminaat vloerdelen (tegelmotief), netwerkaansluitingen, glad gestuukte wanden, inbouwverlichting en afzuiging in het plafond en airconditioning (allen voorzien van afstandsbediening). Alle ramen zijn dubbelglas en ingelegd in hardhouten kozijnen. Via een deur is de overdekte hardhouten veranda en een kleine tuin (ca. 50m²), met achterom en schuur) op het zuidwesten bereikbaar. De open keuken is bereikbaar via de woonkamer.

Keuken (ca. 2,0m x 4,2m):
De open keuken is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken met luxe apparatuur zoals een riant kookeiland met 4 pits keramische kookplaat en design afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, hete lucht oven met magnetron functie, koelkast, vriezer en plintverlichting op het kookeiland. In de keuken bevinden zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Badkamer (ca. 1,7m x 2,1m):
De badkamer is 3/4 betegeld in een donker en lichte kleurstelling en is voorzien van een design ligbad met doucheplateau, zwevend toilet, wastafel met natuurstenen blad en automatische ventilatie.

Slaapkamer 1 (ca. 4,4 m x 3,3 m):
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van laminaat en centrale verwarming.

Tuin:
De tuin is voorzien van een hardhouten veranda met vaste overdekking. Via een trap is het lagergelegen betegelde deel bereikbaar. Achterin de tuin bevindt zich een houten schuur die de tuin afscheidt van het achterpad.

Kadastraal Gemeente Charlois, sectie B, nummer 6632 A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1924
Bereikbaarheid Openbaar vervoer en winkels bevinden zich op loopafstand.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Bruto huursom: € 750,- per maand.
na aftrek G/W/L (voorschot servicekosten): € 592,- netto per maand.

Netto jaaropbrengst: € 7.104,- per jaar.


Dit pand is momenteel laag verhuurd, bij nieuwe verhuur kan een aanmerkelijk hogere huur gerealiseerd worden!
Marktconforme huur ligt tussen de € 8.400,- en € 9.000,- netto per jaar.

Huurders Prive persoon.

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 110.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

VvE
Vereniging van Eigenaars is slapend.

Oplevering
Oplevering zal in principe geschieden in verhuurde staat. Eventueel kan er vrij van huur en gebruik opgeleverd worden, hiervoor is een mondelinge afspraak met huurder gemaakt. Dit onder voorbehoud eigenaar, in overleg.

Gemeente
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners gemeente: 599.859
Oppervlakte gemeente: 304 Km2
Website gemeente: Rotterdam


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Boergoensevliet 131 A, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.