Venlo, Tjalkkade 12

Venlo, Tjalkkade 12

Tjalkkade 12
5928 PZ Venlo, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 109.000,- K.K.

Perceel industriegrond gelegen aan de Tjalkkade op de "Venlo Trade Port". Het park bevindt zich op enkele minuten rijden van het verkeersknooppunt A67/A73, daarnaast zijn de verbindingen met Duitsland en het Europese achterland via de A67 en de A74 uitstekend. Het perceel is gelegen naast het recentelijke gebouwde pand van Océ.

De grond is tot 2014 verhuurd aan BP Nederland die een tankinstallatie op de grond heeft staan. (vrachtauto tankstation) Zeer interessante ontwikkelingslocatie, met mogelijkheid om de eerstkomende tijd de rentelasten te laten dekken door de huuropbrengst.

Er is een schoongrond verklaring. Mocht BP weggaan, dan moet de grond door hen weer schoon opgeleverd worden. De bestemming is "Bedrijfsdoeleinden, Industriehaven". Om te bouwen dienen uiteraard de benodigde vergunningen te worden aangevraagd. Bouwgrond wordt momenteel door de Gemeente Venlo uitgegeven ad. 109 euro per m² V.O.N.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Perceel
Laatste wijziging donderdag 29 december 2011

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.040 m2
Vloeroppervlakte

Kadastraal Gemeente Venlo, sectie O, nummer 1821.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2004
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het betreffende perceel is verhuurd voor een periode van 10 jaar, ingaande op 1 juni 2004, lopende tot en met 31 mei 2014. Vervolgens verlenging van 5 jaar.
Vaste huurprijs: € 5.000,- per jaar, excl. BTW.

Variabele huurprijs: € 0.0068 per liter, excl. BTW.
(Dit voor elke liter die verkocht wordt boven de 2.000 m³ brandstof, op jaarbasis, in het verleden is de huur hierdoor opgelopen tot € 12.500,- op jaarbasis. Afgelopen 2 jaar is dit echter niet gehaald.)

Huurders BP Nederland BV

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 109.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente
Internet: Venlo
Oppervlakte: 78,48 km²
Inwoners: 92.091


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12 Venlo, Tjalkkade 12

Kadastraal

Venlo, Tjalkkade 12

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Venlo

Tjalkkade 12, Venlo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.