Rotterdam, Moerkerkstraat 151 B

Rotterdam, Moerkerkstraat 151 B

Moerkerkstraat 151 B
3081 RT Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 67.500,- K.K.

Vierkamer appartement op 1e etage van prima onderhouden complex. Het betreffende object is verhuurd. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en alle voorzieningen zoals scholen, winkels en goed openbaar vervoer.

Verwarming door gashaard en warm water door eigen boiler.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 18 april 2012

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Woonoppervlakte: 65 m²
Totale inhoud: 195 m³

Indeling:
Nette open portiek, voordeur woning op 1e etage, centrale hal met meterkast en bergkast en vanuit de hal toegang tot alle kamers, 2 slaapkamers gelegen aan voorzijde, nieuwe keuken in lichte kleuren met toegang tot balkon en woon/eetkamer welke ook aan achterzijde is gelegen, tussenkamer bereikbaar vanuit de hal of woonkamer, geheel nieuwe badkamer met douche, toilet, fonteintje en opstelling wasmachine, nieuwe keuken met rechte keukenopstelling, kleur wit en antraciet werkblad.

De woning is nu geheel opgeknapt en voorzien van o.a. nieuw schilderwerk, een nieuwe badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-opstelling, voorzien van licht tegelwerk, nieuwe keuken bereikbaar vanuit de woonkamer

Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en toilet, nieuw tegelwerk en schilderwerk. Laminaatvloeren in gehele woning.

Buitenruimte: Balkon op zuiden aan rustige achterzijde. Geheel voorzien van laminaatvloeren en nieuw schilder- en stucwerk. Balkon aan zonnige achterzijde. Berging met afgesloten achterom op begane grond.

Kadastraal kadastraal bekend gemeente Charlois sectie G, complexaanduiding 4279-A, appartementsindex 51
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1940
Bereikbaarheid Goed, alle openbaar vervoer en winkelcentrum Zuidplein op loopafstand.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurprijs: € 656,- per maand, excl. G/W/L.

Huurder is rechtstreeks contractant met nutsbedrijven.

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 650

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.872,00 excl. G/W/L per jaar.
Koopsom € 67.500,- K.K.
Factor 8,6

Overig

 
Aanvullende informatie

VvE:
Actieve VVE, maar geringe eigen bijdrage.

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Moerkerkstraat 151 B, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.