Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9

Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9

Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9
8304BK Emmeloord, Flevoland.

Verkocht Verkocht  € 570.000,- K.K. exclusief BTW

Dit beleggingspand is gelegen op Bedrijvenpark A6, het betreft een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere units. Op de plattegrond is te zien over welke units het gaat, het betreffen de units gemerkt met een H.`

Het project is gelegen op een fraaie locatie, aan de weg die dit nieuwe bedrijvenpark verbindt met het bestaande industrieterrein Nagelerweg te Emmeloord. Zoals de naam Bedrijvenpark A6 al doet vermoeden is het uitstekend bereikbaar vanaf de A6 (Lelystad-Joure) alsmede de N50 richting Zwolle. De locatie kenmerkt zich door zijn ruime opzet en goede bereikbaarheid. Daarnaast is de gemeente Emmeloord op het gebied van infrastructuur volop in beweging. De gemeente kent een gunstig ondernemersklimaat dankzij de direct aan de snelweg gelegen ruime bedrijfsterreinen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 11 april 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte


De units variëren van ca. 4,30 bij 9,90 meter tot ca. 4,80 bij 8 meter en 5 hoog dus ca. 40 m2. Voorzien van een loop deur en overheaddeur van 3,5 bij 3,5 voorzien van hang en sluitwerk met politiekeurmerk. Elke unit is voorzien van isolerende wanden en aangesloten op riool, elektra en water. Er ligt een gevlinderde betonvloer met een maximale belasting van 500 kg per m².

Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huurgegevens

In totaal zijn er 19 units verhuurd, de huur per unit bedraagt € 3.000,- per jaar exclusief BTW.
Jaarhuur: € 57.000,- exclusief BTW.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 57.000,00 per jaar, exclusief BTW
Koopsom € 570.000,- K.K. exclusief BTW
Factor 10,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente Noordoostpolder
Website gemeente: www.noordoostpolder.nl
Oppervlakte: 596,20 km²
Inwoners: 45.777

Neemt u anders alvast digitaal een kijkje in de omgeving:Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9

Plattegronden

Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9 Emmeloord, Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Emmeloord

Verlengde Gildenweg 5, 7 en 9, Emmeloord
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.