Beleggingsobject

Amsterdam - Projectontwikkeling, Albert Cuypstraat 203

Albert Cuypstraat 203
1073 BE Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 435.000,- K.K.

Deze ontwikkeling is gelegen aan de alom bekende Albert Cuypstraat van Amsterdam. Het betreffen drie zelfstandige appartementen, met de mogelijkheid tot de ontwikkeling van een zelfstandig appartement op de vierde verdieping.

Het dak is 2 jaar geleden vervangen, waarbij de isolatie is vervangen en een daklicht is geplaatst. De stenen en voegen zijn in goede conditie. Funderingdcode is onbekend, er is door de huidige eigenaren geen funderingsonderzoek gepleegd.

Nadere specificatie van de appartementen

Eerste etage
Dit appartement is volledig gerenoveerd, het appartement bestaande uit een open keuken, woonkamer, seperate toilet, walk-in closet, slaapkamer en badkamer. De keuken is volledig opgeknapt naar de hedendaagse eisen, het toilet is vernieuwd en de badkamer is o.a. uitgerust met een ligbad. Vanuit de badkamer is er de mogelijk om op het achterliggende dak te komen, welke op dit moment nog niet in gebruik is als terras.

Tweede verdieping
Komt overeen met de eerste etage, is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Zou mogelijk aangepakt kunnen worden.

Derde verdieping
Moet worden opgeknapt, is op dit moment in casco staat. G/W/L zijn wel al aanwezig en in bruibare staat. Het grote voordeel van dit appartement is het grote dakraam, welke boven de woonkamer is geplaatst.

Ontwikkeling
Er is de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een appartement op de vierde etage. Tevens na het aanpakken van de tweede alsmede de derde verdieping heeft u een pracht pand op een top locatie.

De meest recente WOZ-waardes die bekend zijn:
Albert Cuypstraat 203-1 (2012) € 234,000.
Albert Cuypstraat 203-2 (2012) € 237.000.
Albert Cuypstraat 203-3 (2012) € 244,500.
Totale WOZ waarde: € 715.500,-

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Projectontwikkeling
Laatste wijziging vrijdag 29 juni 2012

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Appartement eerste etage: betreft circa 56 m².
Appartement tweede verdieping: betreft circa 56 m².
Appartement derde etage: betreft circa 60 m².

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie R R, nummer 7070 A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goede verbindingen met openbaar vervoer zoals tram en metro richting centrum en diverse (trein)stations. De ligging van de Pijpbuurt ten opzichte van de A1, A2 en de Ring A-10 (afslag S109 en S110)is zonder meer gunstig te noemen.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Twee van de drie verdiepingen worden momenteel bewoond door de huidige eigenaren zij zullen bij verkoop het pand verlaten. Het pand zal leeg opgeleverd worden zodat de nieuwe eigenaar gelijk aan de slag kan met het kadastraal splitsen van de appartementen en mogelijk een 4e appartement kan creëren op de bovenste verdieping.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 435.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Omgeving:
Het appartement is gelegen op de wereldberoemde Albert Cuypmarkt tussen de van Woustraat en de Ferdinand Bolstraat. De bruisende Pijp is een van de leukste en gezelligste buurten van Amsterdam. Met de leuke Albert Cuypmarkt voor de deur zijn er genoeg mogelijkheden om uw boodschappen te doen maar in de directe omgeving zijn er ook supermarkten, toko’s, speciaalzaken.

Gemeente Amsterdam
Inwoners gemeente: 742.884
Oppervlakte gemeente: 219 km²
Website gemeente: Amsterdam
Wikipedia gemeente: Amsterdam

Kaartoverzicht:Contact

 
Aanbieder beleggingspanden
Projectontwikkelingen.nl
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam - Projectontwikkeling

Albert Cuypstraat 203, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.