Rotterdam, Statenweg 118 A

Rotterdam, Statenweg 118 A

Statenweg 118 A
3039 JL Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 174.500,- K.K.

GEHEEL GERENOVEERD BELEGGINGSPAND IN BLIJDORP MET 5/6 KAMER APPARTEMENT.

De woning is nu o.a. voorzien van nieuw stuc-en schilderwerk in lichten kleuren, nieuwe keuken, badkamer, aparte toilet, nieuw tegelwerk, nieuwe CV Combi, nieuwe groepenkast, nieuwe leidingen en nieuwe laminaatvloeren.

Gelegen in het fraaie Blijdorp, een zeer ruim 5/6 kamer appartement (ca. 123 m2 !!) op de gehele 3e en halve 4e (voorzijde) etage van een momumentaal complex. De woning beschikt over een eigen opgang, 2 ruime balkons op het Westen, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en vrij uitzicht op een parkje aan de achterzijde.

De ligging is uitstekend, vlakbij goede uitvalswegen naar A13, A20 en het Centrum, alsook op steenworp van nieuwe RandstadRail staion Blijdorp. Ook veel winkels en het Vroesenpark liggen op loopafstand.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 3 september 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 123 m2

Indeling :

Begane grond : Portiek met trappenhuis. Eigen entree met eigen trap naar 3e etage. Ruime speelse hal met 2 vaste kasten een garderobe en een aparte nieuwe toilet met fonteintje en nieuwe lichte betegeling.

Ruime en lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) aan de voorzijde van ca. 32 m², een ruime zijkamer van ca.11 m² met toegang tot balkon voorzijde. Ook de rustig gelegen grote achterkamer van ca 19 m² geeft toegang tot een ruim balkon aan de rustige achterzijde met vrij uitzicht op groen parkje en de skyline van Rotterdam op de achtergrond.

Verder heeft u vanuit de hal toegang tot een ruime, nieuwe keuken in hoekopstelling, met apparatuur en in lichte kleuren, nieuwe tegelvloer, welke ook gelegen is aan de achterzijde. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de rustige achterzijde.

Vanuit de hal heeft u een eigen nette trap naar 4e etage. Ruime overloop met veel daklicht. Riante 3e slaapkamer van ca. 25 m² met bergkasten en een 4e slaapkamer van ca. 9 m² met beide toegang naar een zeembalkon aan de voorzijde. Verder is er vanuit de overloop ook nog een ruime, geheel nieuwe badkamer met douche, wastafelmeubel en opstelplaats wasmachine bereikbaar.

2 ruime balkons op het Westen met uitzicht op groen parkje (binnenterrein).

Kadastraal Gemeente Rotterdam, Sectie 10E AFD Z, Nummer 4075 A8
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1937
Bereikbaarheid Gelegen bij nieuw RandstadRail station Statenweg, goede uitvalswegen naar autoweg en ook alle openbaar vervoer; dichtbij Centrum en op loopafstand van het groene Vroesenpark.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huur per maand : € 1.400,- inclusief g/w/l.
Jaarhuur: € 16.800 inclusief g/w/l.

Kosten g/w/l per jaar: € 1200,-
Jaarhuur: € 15.600,- exclusief g/w/l.

Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 15.600,00 excl. g/w/l per jaar
Koopsom € 174.500,- K.K.
Factor 11,2

Overig

 
Aanvullende informatie

VvE: is actief, bijdrage is € 98,- per maand

Gemeente Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners gemeente: 599.859
Oppervlakte gemeente: 304 km²
Website gemeente: Rotterdam


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Statenweg 118 A, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.