Schilperoortstraat 100A

Rotterdam, Schilperoortstraat 100 A

Schilperoortstraat 100 A
3082 SZ Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 77.900,- K.K.

Dit beleggingspand is gelegen in een keurige straat in de wijk Oud-Charlois. Het betreft een geheel gerenoveerd 3 kamer Hoek-appartement.

Dit geheel gerenoveerde hoek-appartement met zonnig balkon is gelegen op de eerste etage. De woning is zeer recent aan de buitenzijde geheel gerenoveerd met onder meer gestraalde muren en voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele isolerende beglazing. Tijdens de renovatie is gekozen voor lichte kleuren, het stucwerk, het schilderwerk en het laminaat zijn allemaal licht gekleurd wat voor een ruim en open appartement zorgt.

Omgeving
De woning ligt in een rustige straat maar heeft toch alle voorzieningen in de op loopafstand, zoals: openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels, scholen en een park.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 11 juni 2012

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Indeling van het appartement

Begane grond:  
Nette entree met trap naar eerste etage

Eerste etage:  
Hal, meterkast en nette, geheel betegelde badkamer met toilet en douche in lichte kleuren. De lichte en ruime woonkamer (ca. 6,40 x 3,30 m ) ligt aan de voorzijde en heeft grote ramen aan de voor- en zijkant. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de zijkamer (ca. 2,80 x 2,00 m) welke eveneens is voorzien van een groot raam.

Aan de achterzijde bevindt zich nog een ruime slaapkamer (ca. 4,80 x 3,60 m) met openslaande deuren naar het ruime en zonnige balkon en de keuken (ca. 3,00 x 1,75 m) welke is voorzien van keurig keukenblok in lichte kleuren en met rvs aanrechtblad, vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het grote balkon aan de zonnige achterzijde.

Kadastraal Gemeente Charlois, sectie B, nummer 7157 A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1934
Bereikbaarheid Nabij openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Gratis parkeergelegenheid voor de woning.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het geheel is verhuurd aan één huurder voor de duur van één jaar. Het contract loopt tot en met 23 augustus 2012, waarna het voor onbepaalde tijd wordt voortgezet.
Huurprijs: € 7.920,- per jaar.
Er zijn geen servicekosten overeen gekomen.
De kosten voor de VvE bedragen: € 456,- per jaar.

De netto huurprijs bedraagt derhalve: € 7.920 -/- € 456,- = € 7.464 ,- per jaar.

Huurders Privé persoon
Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.464,00 Netto per jaar.
Koopsom € 77.900,- K.K.
Factor 10,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!

Gemeente Rotterdam

Internet: www.rotterdam.nl
Oppervlakte: 304,24 km²
Inwoners: 584.058

Neemt u anders alvast digitaal een kijkje in de omgeving:Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Schilperoortstraat 100 A, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.