Merksem, Bredabaan 486

Merksem, Bredabaan 486

Bredabaan 486
2170 Antwerpen - Merksem, Antwerpen.

Te koop Te koop  € 495.000,- k.k. btw vrij.

Op absolute A1 locatie van Antwerpen - Merksem - Bredabaan ligt het overdekte Shopping-Center 486. Hier bevinden zich 20 winkelunits, waarvan er nu negen te koop zijn. De meeste winkelunits zijn duplex uitgevoerd. De winkelpanden zijn recent nog gerenoveerd. 

De aanwezigheid van alle grote Nederlandse retailers toont aan dat dit winkelcentrum zich op een toplocatie bevindt. Naast detailhandel en kantoor is ook horeca op locatie toegestaan.

Parkeren is op de hele Bredabaan, dus ook voor het Winkelcentrum, mogelijk voor slechts € 0,50 per uur (de eerste 10 minuten zijn zelfs gratis, voor bijvoorbeeld een snelle boodschap).

De HEMA en Zeeman zijn ernaast gevestigd. Pal aan de overzijde bevindt zich o.a. de Kruidvat. De grote wekelijkse dinsdagochtend markt is uiteraard op de hoek.

Kortom, een perfecte detail- of kantoorvestigingsplaats (beide zijn mogelijk) op een uitmuntende A1 locatie. De mogelijkheden voor uw nieuwe vestiging in het Shopping-Center 486 zijn hierdoor ongekend. Buiten winkels, kantoren, ateliers, mag horeca zich ook op locatie vestigen.

Recentelijk is de de tram c.q. bushalte met oversteekplaats verplaatst tot pal voor de deuren. De totale vernieuwing van de winkelstraat Bredabaan te Merksem- Antwerpen is in september 2015 afgerond.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land België
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 10 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 552 m2

Het totale eigendom van de negen units is 551,73 m². Daarbij is de helft van de overdekte passantenruimte en kelderruimten wat ook eigendom is.

De afzonderlijke maten van de beschikbare units zijn:
Unit nr. 5: 60.70m²
Unit nr. 7: 66.55m²
Unit nr. 8: 50 m²
Unit nr. 9: 83.34m²
Unit nr. 11: 64.68m²
Unit nr. 12: 50m²
Unit nr. 15: 64.68m²
Unit nr. 16: 60.20m²
Unit nr. 17: 51.58m²

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1979
Bereikbaarheid Trams en bussen rijden respectievelijk om de 5 en 10 minuten. Het Winkelcentrum bevindt zich exact tussen twee haltes.

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%
Huurgegevens

Unit 9 en 11 zijn verhuurd voor € 12.000,- per jaar.

 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 12.000,00 netto per jaar.
Koopsom € 495.000,- k.k. btw vrij.
Factor 41,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Deelverkoop is mogelijk

Internet: District Merksem
Oppervlakte: 8,28 km²
Inwoners: 41.548
Wikipedia: Merksem

Streetview:


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Merksem

Bredabaan 486, Antwerpen - Merksem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.