Almere (5 x Type B), Wormerweg 4

Almere (5 x Type B), Wormerweg 4

Wormerweg 4
1311 XB Almere, Flevoland.

Verkocht Verkocht  € 119.950,- vrij op naam, excl. BTW.

Beleggen in GaragePark: hèt bewezen concept! Met 9% rendement. GaragePark Nederland biedt multifunctionele, goed beveiligde garage/ bedrijfsunits aan in de vorm van garageboxen. Het concept bestaat sinds 2007 en verovert Nederland. GaragePark Almere is één van de inmiddels 7 GarageParken in Nederland. GaragePark Almere is sinds de oplevering van de eerste fase in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer. Voor een grote, groeiende groep ZZP’ers en kleine ondernemers zijn onze units ideaal gebleken. Dat dit ruim na oplevering nog steeds zo is, bleek wel uit de grote belangstelling na de oplevering van de tweede fase in juli 2013, welke inmiddels zo goed als volledig is verkocht en verhuurd.

Inmiddels is ook gestart met de verkoop van de derde fase. De derde en tevens laatste fase zal bestaan uit 41 units. Na deze fase zal het park 230 units tellen en is hiermee het grootste garagepark van Europa! De complete en multifunctionele units zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, waaronder bedrijfsruimte, werken hobbyruimte, transportoverslag, selfstorage of gewoon als garagebox. Het park biedt ruimte aan een grote verscheidenheid aan gebruikers, die de units naar eigen wens en doeleinden kunnen inrichten.

De units hebben een hoog opleveringsniveau, waaronder stroom en licht, een eigen alarmsysteem en brandbeveiliging. Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder camerabeveiliging, sanitaire voorzieningen, postadres en afgesloten terrein (24/7 toegankelijk).

De boxen worden zowel te huur als te koop aangeboden. Voor de huurboxen is GaragePark Nederland op zoek naar beleggers/investeerders. GaragePark Nederland verzorgt de gehele verhuur en neemt desgewenst het verhuurbeheer van u uit handen. Huurgarantie! Op deze aanbieding wordt een huurgarantie afgegeven van één jaar, waarbij het rendement direct wordt gegarandeerd.

Beleggen in GaragePark:
minimale kosten, maximaal rendement! De voor Nederland unieke formulier biedt beleggers en investeerders volop kansen vanwege de eenvoudige verhuurbaarheid en onderhoudsarme constructie van de unit(s). Het rendement kan oplopen tot 9% per jaar.

Enkele voordelen:
- nieuwbouw;
- levering vrij op naam;
- aantrekkelijke
- koopsommen;
- gemaakt van een duurzame betonconstructie;
- onderhoud via VvE;
- makkelijk verhuren verhandelbaar;
- beperkt leegstandsrisico vanwege verhuurbaarheid aan zeer ruime doelgroep;
- units staan op uitstekend beveiligde parken in Nederland;
- waardevast;
- onderhoudsvrij gebouwd en nieuw geleverd;
- vrij verhandelbaar;
- verhuren administratief beheer mogelijk.

Beleggingspanden.nl heeft al meer dan 300 units van GaragePark mogen verkopen! Zie voor meer informatie
www.beleggingspanden.nl/GaragePark

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Overig
Laatste wijziging dinsdag 17 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

ca. 18m²

Kadastraal De 5 units hebben eigen kadastrale nummers.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2014
Bereikbaarheid Zeer goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

AANBIEDING: 5 x type B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Per unitTotaal
Koopsom€ 23.990,00€ 119.950,00
Huuropbrengst (jaar)€ 2.088,00€ 10.440,00
VvE kosten eigenaar*€ 3,21
Servicekosten gebruiker**€ 9,68
Voorschot electra**€ 6,00
Eenmalige toetreding VvE€ 116,13

* Servicekosten o.b.v. ervaringen voorgaande projecten. Definitieve servicekosten worden berekend en vastgesteld tijden de
algemene ledenvergadering.
** Deze kosten worden doorbelast aan de huurder.
Uiteraard zijn het aantal, de type units en spreiding over verschillende parken bespreekbaar.

Zekerheidsstelling Waarborgsom

Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.440,00 per jaar, excl. btw.
Koopsom € 119.950,- vrij op naam, excl. BTW.
Factor 11,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Heeft u interesse dan wel vragen over de financieringsmogelijkheden van dit project? Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met de juiste contactpersoon.

De verkoop van de nieuw te realiseren garageboxen te Almere zal geschieden aan de hand van een koop/aannemingsovereenkomst.

Let op: als u gebruik wilt maken van de rendementsberekening dan dient u de waarden zelf aan te passen (de overdrachtsbelasting staat standaard op 6%).

Internet: www.almere.nl
Oppervlakte: 248,77 km²
Inwoners: 180.924
Wikipedia: Almere


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Almere (5 x Type B)

Wormerweg 4, Almere
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.