Beleggingspanden.nl
Bad Sachsa, Am Kurpark 6a

Bad Sachsa, Am Kurpark 6a

Am Kurpark 6a
37441 Bad Sachsa, Harz.

Verkocht Verkocht  € 450.000,- K.K.

Top beleggingspand. Hotel met 46 eenpersoonskamers en een restaurant.

Deze belegging betreft een hotel op een toeristische plek in de prachtige natuur van de Harz. U kunt de exploitatie morgen beginnen omdat alle meubels en een kwaliteit keuken met volledige apparatuur aanwezig zijn.

Het is een gebouw met 46 kamers, liften, lobby, restaurant, parkeerplaats, een paar garages en twee appartementen voor de eigenaar(s).

In het landschap van bergen, bossen, groen terrein. mysterieuze grotten, heldere bergmeren en watervallen met romantische dorpen, uw investering is direct in een wellness-stad.

De harz is een geweldig het hele jaar door sportieve uitje, met volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en skien (afdaling en nordic), golf, zeilen, vissen, duiken. In feite zijn er niet veel sporten die u niet kunt vinden in de harz. Als u wilt ontspannen en u wilt laten verwennen, dan is Harz met haar verbazingwekkende steden met natuurlijke bronnen en een uitgebreide collectie van de wellness-programma´s de aangewezen plak.

Bad sachsa is een bekende plaats over het hele land. In het midden van de stad, gelegen in een goed buurt, nabij het Best western 4 sterren hotel en direct bij de tourist informatie vindt u het "Hotel Haus am Kurpark":

- 30 eenpersoonskamers met douche 7 wc
- 16 suites met bad / wc
- 1 restaurant

Alle kamers met een superieure accommodatie en linnen minder dan 3 jaar oud, de badkamers zijn helemaal nieuw. Het hotel heeft ook een restaurant en een ontbijt keuken en grote lounge met onderscheiden meubilair en speciale apparatuur.

Taxtatie waarde: ca. € 1.500.000,-

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Duitsland
Soort pand Duitsland
Laatste wijziging vrijdag 22 februari 2013

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Woonoppervlakte: 2.179 m²

Bereikbaarheid De locatie ligt op ca. 2 uur rijden van Hamburg en Berlijn en op slechts een uur van Hannover.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het hotel wordt momenteel leeg aangeboden.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 450.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bad Sachsa

Am Kurpark 6a, Bad Sachsa
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.