Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73

Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73

Pieter Braaijweg 71-73
1114 AJ Amsterdam - Duivendrecht , Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 550.000,- K.K.

Het pand:
Dit beleggingspand maakt onderdeel uit van het bedrijvencentrum Amstel Business Park in Amsterdam. Het pand bestaat uit twaalf kantoorunits welke verdeeld zijn over twee etages. Op de eerste etage zijn er vijf kantoor-units en vier magazijnen. Op de tweede etage zijn zeven units. Het pand is voorzien van centrale verwarming en airco in elke unit. Ook supersnel internet is overal beschikbaar. Op beide etages is een keuken/pantry aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Op de tweede etage is tevens een lunchruimte gelegen. Daarnaast zijn er zeven parkeerplaatsen op eigen terrein.

De eerste en tweede etage zijn twee losse appartementen (met appartementsrecht dus) en kunnen daarom ook per etage verkocht worden.

Geschiedenis:
Het pand is in 1999 gebouwd en per 1 januari 2000 in gebruik als video facilitair bedrijf. Er worden dan in acht montage kamers TV-series gemonteerd voor alle Nederlandse omroepen. In januari 2010 worden de werkzaamheden van het facilitaire bedrijf gestaakt. Het pand wordt geschikt gemaakt voor en ingericht als bedrijfsverzamelgebouw. De beschikbare ruimten worden apart verhuurd aan mensen en bedrijven die in de media werken onder de naam: Media-Hotel, werkruimtes voor media-professionals.

Vanaf de start slaat dat concept aan. Op dit moment is de bezettingsgraad zo’n 95%. Voor de huidige huurders is het concept de doorslaggevende reden om voor dit pand te kiezen. Op dit moment hebben een video producent, een video editor, een componist, twee artist/tour managers en drie muziek producers één of meer ruimtes in gebruik.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging woensdag 2 november 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 474 m2

De aangeboden kantoorruimte is als volgt verdeeld:
Centrale entree op de begane grond. Trapopgang naar de 1e verdieping. Buiten de units bevinden zich een toilet en een cv-ruimte.

De eerste etage (ca. 237 m² g.b.o.) bestaat uit een centrale gang, vijf kantoor-units, vier opslagruimten en een pantry.
De tweede etage (ca. 237 m² g.b.o) bestaat uit een ontvangst/receptie met open keuken/pantry en zes mooie kantoorunits.

Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1999
Bereikbaarheid Uitstekend bereikbaar met eigen vervoer (langs de A10 bij afslag S-111) en openbaar vervoer. Parkeergelegenheid op 7 eigen parkeerplaatsen en verder op de openbare weg. Openbaar vervoer: Metro halte Van der Madeweg (Metro 50, 53, 54).

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huursom: € 67.404,- per jaar (deels geprognosticeerd)
Servicekosten: € 8.060,- per jaar
Totale huursom: € 59.344,- na aftrek servicekosten per jaar.

Op dit moment zijn bijna alle beschikbare units verhuurd.

Een specificatie van de huurprijzen kunt u opvragen bij Beleggingspanden.nl.

Huurders

Kantoor:Media-Hotel

In het kantoor zijn o.a. gevestigd:
YAPP TV- en Videoproducties
BookBoon
Gerald van Leipsig
El Badry Soldering


Investeringsprofiel

 

Huursom € 59.344,00 per jaar.
Koopsom € 550.000,- K.K.
Factor 9,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Gemeentelijk erfpacht is afgekocht tot 15 januari 2049.

Vereniging van Eigenaren:
Betreft een actieve VvE, de bijdrage is € 2.000,- per jaar.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: www.amsterdam.nl
Inwoners: 800.000
Oppervlakte: 219 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam, Pieter Braaijweg 71-73

Plattegronden

1e etage tarieven 2e etage tarieven

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Pieter Braaijweg 71-73, Amsterdam - Duivendrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.