Vastgoedbelegging

Oosterhout, Everdenberg 7E

Everdenberg 7E
4902 TT Oosterhout, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 450.000,- K.K. (btw belaste levering)

Te koop aangeboden een interessante belegging bestaande uit een tweelaags, moderne kantoorvilla welke geheel verhuurd is.

Dit opvallend lichte en ruime kantoorpand is van alle gemakken voorzien en heeft beschikking over negen eigen parkeerplekken. Het pand kent een uitstekende onderhoudsstaat.

Bouwaard:
- Het gebouw bestaat uit een stalen constructie met gemetselde/systeem gevels, stenen vloer (beton), geïsoleerd plat dak en fundering op staal.
- Kantoor: aluminium kozijnen met dubbele beglazing, systeemplafonds, cv-ketel (Nefit combiketel (bouwjaar 2007), lichtstraten en diverse kabelgoten t.b.v. de kantoorapparatuur en airconditioning, welke per kantoor regelen is.
- Aan de zij- en voorkant van het pand is een buitenterrein gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 15 november 2016

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 629 m2
Vloeroppervlakte 400 m2

Bruto vloeroppervlakte gebouw bedraagt: ca. 400 m²

Kantooroppervlakte bedraagt: ca. 375 m²

Indeling begane grond:
Entree middels tochtsluis, ontvangst in ruime hal, toegang tot vijf kantoorruimten. Tevens toegang tot tussenhal, met daarin een dames- en heren toiletgroep en toegang tot de pantry. In de pantry is een afgesloten bergruimte. Vanuit de entreehal is de opgang tot de eerste verdieping middels houten bordestrap.

Indeling 1e verdieping:
Vanaf trapopgang entree in centrale hal. Toegang tot vijf ruime en lichte kantoorruimten. Tevens separate vergaderruimte welke is afgesloten middels "slimline" glaswand. Toegang tot hal met daarin dames- en heren toiletgroep. Tevens ruime berging welke op dit moment dient als serverruimte en opslagruimte.

Kadastraal Gemeente Oosterhout, sectie G, nummer 2923
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2002
Bereikbaarheid Zeer goed. Uitvalswegen zijn in nabijheid van het bedrijventerrein met aansluiting op de rijksweg A27 richting Breda en Rotterdam.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Op datum van transport zal een nieuw huurcontract (standaard ROZ bedrijfs- en kantoorruimte) worden afgesloten met de huurder, voor vijf jaar + aansluitend vijf optiejaren.
Aanvangshuursom: € 45.000,- per jaar, excl. btw.

Waarborgsom in de vorm van een bankgarantie van € 10.000,-.
Daarnaast is de huurder bereid om, bij aanvang van het nieuwe huurcontract, de huurpenningen voor het eerste gehele jaar direct te voldoen. Daarnaast is de huurder bereid om in de eerste maand van het tweede huurjaar, eveneens de huurpenningen vooruit te voldoen voor 12 maanden.

Huurders

IeTee Solutions Oosterhout

Huurder heeft ruime ervaring in de IT-branche. De huurder bestaat inmiddels 15 jaar. Door het langdurig bestaan van de onderneming is er sprake van een ruime klantenkring en een zeer solide basis.

Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 45.000,00 per jaar excl. btw.
Koopsom € 450.000,- K.K. (btw belaste levering)
Factor 10,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Provincie: Noord-Brabant
Website gemeente: Oosterhout
Inwoners gemeente: 53.787
Oppervlakte gemeente: 73,09 km²
Wikipedia: klik hier


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Oosterhout

Everdenberg 7E, Oosterhout
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.