Beleggingspand Zutphen

Zutphen, Gerritsenweg 12-14

Gerritsenweg 12-14
7202 BP Zutphen, Gelderland.

Te koop Te koop  € 2.650.000,- k.k.

Deze langjarig verhuurde vastgoedbelegging betreft een woonspeciaalzaak van ca. 3.525 m², gelegen op bedrijventerrein 'De Mars' te Zutphen. Het object is verhuurd aan Eijerkamp Zutphen BV, ten behoeve van de populaire Trendhopper, Xooon en Feelings formules. Eijerkamp is al circa 85 jaar een begrip in woonwinkel-land.

In 2014 is de gevel van het object vernieuwd, waarmee het object een moderne uitstraling heeft gekregen. Ook binnen is de winkel gemoderniseerd met nieuw trappenhuis, een lift en afwerking waarmee routing en sfeer zijn gemoderniseerd.

Het pand is gesitueerd op een breed perceel en bestaat uit twee verdiepingen verkoopruimte en een magazijn op de begane grond. Er zijn tien parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in directe omgeving.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse retailketens, zoals CarpetRight, Eijerkamp, Mandemakers Keukens, BCC en MC Donalds, waardoor dit gebied een sterke boven regionale aantrekkingskracht heeft.

Het object is gelegen in het noordelijk gedeelte van Zutphen op het bedrijventerrein "De Mars", waarvan dit deel ook wel bekend is als de Meubelboulevard Eijerkamp. De omliggende bebouwing van het object bestaat uit grootschalige detailhandelsruimten alsmede industriële- en kantoorcomplexen en het ontwikkelingsgebied Noorderhaven.

De ontwikkeling van het voormalige Reesinkterrein en het aansluitende gebied ten noorden van het station, zal de stand en ligging nog sterk verbeteren, mede door integratie van woningbouw, kantoorfuncties en leisurefuncties in het gebied, alsook de verbetering van de bereikbaarheid van het gebied De Mars.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 4 februari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.450 m2
Vloeroppervlakte

ca. 3.525 m²
Begane grond: ca. 1.850 m² bedrijfsruimte;
1e verdieping: ca. 1.675 m² bedrijfsruimte;

Een winkel- en showruimte voor grootschalige detailhandel (woninginrichting) bestaande uit een rechthoekig gebouw waarin een winkel-/showroomgedeelte verdeeld is over twee bouwlagen. De eerste etage is bereikbaar per roltrap, lift en trap. Het magazijn op de begane grond heeft een vrije hoogte van ca. 7,5 meter.

Kadastraal Gemeente Zutphen, sectie A nummers 983 (groot 16 are en 60 centiare) en 984 (17 are en 90 centiare)
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1998
Bereikbaarheid Goed, gelegen op loopafstand van het station en nabij diverse lokale uitvalswegen. De N348 overgaand in de A348 biedt regionale ontsluiting richting Arnhem en anderzijds richting Deventer waar aansluiting via de N348 kan worden verkregen op de A1.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 januari 2014
Termijn: 10 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 januari 2024
Huurprijs: € 216.685,68 per jaar, te vermeerderen met btw 

Huurders

Eijerkamp Zutphen BV, t.b.v. Trendhopper, Xooon en Feelings formules

Woonspeciaalzaak met 17 vestigingen in Nederland, gespecialiseerd in onder meer:
Wonen, eten, slapen, tiener, textiel;
Trendhopper is onderdeel van een familiebedrijf Eijerkamp (sinds 1932).

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 41.364
Indexering (toelichting) jaarlijks, per 1 januari.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 216.685,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 2.650.000,- k.k.
Factor 12,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Zutphen
Internet: www.zutphen.nl
Inwoners: 47.000
Oppervlakte: 43 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zutphen

Gerritsenweg 12-14, Zutphen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.