Beleggingspanden.nl
Front beleggingspand Essen

Essen, Kortwiese 14

Kortwiese 14
45307 Essen, Noordrijn-Westfalen.

Verkocht Verkocht  € 575.000,- K.K.

Appartementengebouw met 7 woningen en 3 garages. Het betreffende object wordt van binnen en buiten (de appartementen, trappenhuis en voorgevel) geheel gerenoveerd (vernieuwbouwd) en uitgerust met luxe voorzieningen. Denk hierbij aan de volgende zaken:
- nieuwe badkamer
- nieuwe keuken
- nieuwe vloeren, wanden en plafonds
- nieuw installatiewerk

De appartementen hebben allen 2 slaapkamers.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Duitsland
Soort pand Duitsland
Laatste wijziging dinsdag 28 oktober 2014

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 431 m2
Vloeroppervlakte 698 m2

Plattegrondtekeningen zijn bijgevoegd. Iedere verdieping kent een vrijwel identieke indeling.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Renovatie 2013 - 2014
Bereikbaarheid Centraal gelegen t.o.v. het centrum en alle verbindingswegen.

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Na de renovatie bedraagt de kale huurprijs: € 58.260,- per jaar. Het pand kan desgewenst in verhuurde staat worden opgeleverd

Momenteel verhuurd:
1x Kaltmiete € 650,-
1x Kaltmiete € 625,-
1x Kaltmiete € 600,-
1x Kaltmiete € 595,-
2x garage a € 50,-
1x garage a € 100,-

Te huur:
2 appartementen (ca. 90 m²) staan nog te huur voor Kaltmiete € 595,- .
1 appartement (ca. 180 m²) staat te huur voor Kaltmiete € 995,-

Nebenkosten:
Naast de kale huurprijs betalen de huurders Nebenkosten (servicekosten) van: zes maal € 145,- + eenmaal € 200,- = totaal € 1.070,- per maand.
Hiervoor wordt het trappenhuis, stoep, oprit en binnenplein 1x per week gereinigd.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 58.260,00 (geprognotiseerde) huur per jaar excl. nebenkosten (servicekosten)
Koopsom € 575.000,- K.K.
Factor 9,9

Overig

 
Aanvullende informatie

ECNONOMIE NOORDRIJN WESTFALEN:
De deelstaat staat vooral bekend om het zeer uitgebreide industriële en stedelijke Ruhrgebied (Essen, Dortmund, Duisburg, Oberhausen, Gelsenkirchen en Bochum), maar ook om de aangrenzende stedelijke gebieden langs de Rijn (Krefeld, Düsseldorf, Neuss, Leverkusen, Keulen en Bonn). Samen noemt men dit de Rijn-Ruhrregio en het is de grootste en belangrijkste economische regio van Duitsland.

De economie in de deelstaat was met een BBP van 543,0 miljard euro in 2010 (21,7 procent van het totale BBP van Duitsland) de economisch sterkste deelstaat in Duitsland en een van de belangrijkste businesscentra in de wereld. Van de top 50 bedrijven in Duitsland zijn 19 gevestigd in Noordrijn-Westfalen. Het is ook een belangrijke vestigingsplaats voor buitenlandse bedrijven. In 2009 was de deelstaat het doel van de meeste directe buitenlandse investeringen (FDI) in Duitsland. Rond 13.100 buitenlandse bedrijven uit de belangrijkste investeringslanden sturen van Noordrijn-Westfalen hun Duitse of Europese activiteiten. Het totale handelsvolume van Noordrijn-Westfalen op basis van in- en uitvoer bedraagt 340,0 miljard euro (2010). Met een volume van 45,2 miljard euro is Nederland de belangrijkste handelspartner van Noordrijn-Westfalen.
Bron: Wikipedia.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Front beleggingspand Essen Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14

Plattegronden

Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14 Essen, Kortwiese 14

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Essen

Kortwiese 14, Essen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.