Roosendaal, 4 verschillende locaties

Roosendaal, 4 verschillende locaties

4 verschillende locaties
4707EZ Roosendaal, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 737.000,- K.K.

Pakket bestaande uit 67 goed onderhouden garageboxen verdeeld over vier verschillende, veelal gewilde locaties (in woonwijken en het centrum) te Roosendaal. Vrijwel alle units worden als opslag of stalling gebruikt. De meeste boxen verkeren in goede staat en zijn voorzien van kanteldeuren op slechts enkele na.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Overig
Laatste wijziging maandag 15 september 2014

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.450 m2
Vloeroppervlakte 1.320 m2

De boxen hebben afzonderlijke maten binnen de standaard afmetingen, sommige garageboxen hebben een extra grote oppervlakte tot max. 3x de normale afmeting.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Diverse
Bereikbaarheid Ligging in of nabij woonwijken.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huur wordt maandelijks voldaan. In sommige gevallen per jaar vooruit. De meeste boxen zijn reeds langjarig vast verhuurd. Genoemde huur is over het jaar 2011 o.b.v. 80% bezetting zodat het rendement nog kan worden verhoogd.

Huursom: € 42.500,- per jaar.

Huurders Individuele huurders
Indexering (toelichting) NVT

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 737.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Internet: www.roosendaal.nl
Oppervlakte: 107,21 km²
Inwoners: 77.462
Wikipedia: Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties Roosendaal, 4 verschillende locaties

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Roosendaal

4 verschillende locaties, Roosendaal
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.