Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Weesperzijde 73 I

Amsterdam, Weesperzijde 73 I

Weesperzijde 73 I
1091 EH Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 747.000,- K.K.

Deze dubbele bovenwoning ligt in een aantrekkelijke buurt (Amstel/Weesperzijde buurt, tegen de rand van De Pijp en het centrum aan van Amsterdam.

Deze dubbele bovenwoning beschikt over 2 zeer luxe uitgeruste appartementen (onverhuurd). De appartementen zijn voorzien van een huis beveiligings systeem, waarmee op afstand het licht, airco, verwarming tot zelfs de voordeur te openen is.

Appartement 1, gelegen op de eerste etage beschikt over een luxe keuken en badkamer uitgerust met stortdouche en jacuzzi en twee slaapkamers en een ruim dakterras.

Appartement 2, gelegen op de tweede en derde etage beschikt over 2 luxe badkamers (1 met een extra groot jacuzzi) 3 slaapkamers en een dakterras.

Vorig jaar is er een funderingscode II afgegeven. (Code 2: binnen 25 jaar geringe maar acceptabele schade te verwachten)

De woningen zijn niet kadastraal gesplitst en enventuele nieuwe eigenaar kan ervoor kiezen de twee appartementen te splitsen. Voor deze belegging kan men een short-stay vergunning aanvragen, de eigenaar heeft hierover al contact gehad met de Gemeente. Deze staat hier positief tegenover en na de betaling van de leges kan er voor 10 jaar een vergunning afgegeven worden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 21 augustus 2013

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 280 m2

Appartement 1: ca 100 m²
Appartement 2: ca 180 m²

Totaal vloeroppervlak: ca 180 m²

Kadastraal Amsterdam, sectie W W, nummer 8154 A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%
Huurgegevens

Dit object zal vrij van huur opgeleverd worden.

Voorheen waren de appartementen als volgt verhuurd, per maand exclusief g/w/l
App 1: € 2.200,-
App 2: € 3.250,-

Kale huur op jaarbasis € 65.400,- bij volledige verhuur.

Huurders Zal leeg opgeleverd worden.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 65.400,00 Kale huur per jaar, bij volledige verhuur.
Koopsom € 747.000,- K.K.
Factor 11,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Vanuit deze woning heeft u een fraai uitzicht over de Amstel, richting het Amstelhotel. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich winkels voor de dagelijkse boodschappen, hippe café's en trendy restaurants, Theater Carré en het Amstelhotel. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend met de tram, trein en bushaltes op loopafstand. Via de Wibautstraat bent u in enkele minuten op de Ring A-10 die verbinding geeft met de A-4, A-9, A-2 en de A-1


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Brigitte Kroon
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I

Plattegronden

Amsterdam, Weesperzijde 73 I Amsterdam, Weesperzijde 73 I

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Weesperzijde 73 I, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.