Den Haag, Weesperstraat 128

Den Haag, Weesperstraat 128

Weesperstraat 128
2574 VX Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 89.000,- K.K.

Beleggingspand op tweede verdieping kleinschalig appartementencomplex, gelegen in de gewilde wijk "Rustenburg/Oostbroek" te Den Haag. Het lichte en ruime driekamer appartement is gelegen in een rustige straat.

Een keur aan winkels en supermarkten voor dagelijkse boodschappen ligt direct om de hoek.
Aan het einde van de straat, op 100 meter afstand van de woning bevindt zich de tramhalte van lijn 6. Met de auto heeft u in 10 minuten toegang tot de A4.

Het appartement is 75m² groot en ligt op de tweede (bovenste) verdieping. Bij binnenkomst staat u in een grote centrale hal van waaruit alle vertrekken van de woning toegankelijk zijn. De woonkamer en de kleine slaapkamer liggen aan de voorzijde. De grote slaapkamer ligt aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevinden zich ook de keuken en een grote badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon dat over de breedte van de woning loopt. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en alle kamers worden verwarmd middels gashaarden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 10 december 2013

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 130 m2
Vloeroppervlakte 75 m2

Kadastraal Gemeente 's- Gravenhage, sectie AL, nummer 4609 A3
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1927.
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het appartement is verhuurd aan een tweetal studenten, met borgstelling van ouders. Het huurcontract is aangegaan voor de periode van één jaar, ingaande op 1 augustus 2013 en lopende tot en met 31 juli 2014. Vervolgens optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
Huurprijs: € 625,- per maand.

De huurder is rechtstreeks contractant met de desbetreffende nutsbedrijven.

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.250
Indexering (toelichting) Jaarlijks, voor het eerst per 1 juli 2014.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.500,00 per jaar.
Koopsom € 89.000,- K.K.
Factor 11,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht/splitsing:
Dit appartementsrecht maakt één derde deel uit van de volgende in splitsing betrokken goederen: Het recht van erfpacht op een perceel grond, te weten een benedenwoning met twee afzonderlijke bovenwoningen, plaatselijk bekend als Weesperstraat 120, 124 en 128 te Den Haag, ten tijde van de splitsing bekend als Gemeente 's-Gravenhage, sectie AL nummer 870, groot één are en dertig centiare. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 30,- per maand.

Gemeente:
Provincie: Zuid-Holland
Internet: www.denhaag.nl
Oppervlakte: 85,65 km²
Inwoners: 473.941

Streetview:


Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Weesperstraat 128, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.