Voorzijde

Amsterdam, Prins Hendrikkade 81 M

Prins Hendrikkade 81 M
1012 AE Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 195.000,- K.K.

Het aangeboden beleggingsobject betreft een maisonnettewoning in appartementengebouw op goede woonstand in de Amsterdamse binnenstad. Het appartementencomplex is schuin tegenover het Amsterdam Centraal Station gelegen.

De woning bevindt zich op de derde en vierde verdieping en heeft beschikking over twee balkons (ieder ca. 3 m²), een dakterras (ca. 20 m²) en een berging in de onderbouw (ca. 6 m²). Het appartementengebouw is voorzien van een lift- en blokverwarmingsinstallatie.

Het object is recentelijk voor ca. € 40.000,- inpandig gerenoveerd op hoogwaardig opleveringsniveau. Deze hoogwaardige renovatie omvat onder andere het plaatsen van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en het stucen van de wanden.

Het appartementengebouw bestaat uit drie panden aan de Prins Hendrikkade en één pand aan de Oudezijds Kolk (aan deze zijde is het betreffende appartement gesitueerd), gegroepeerd rond een binnenplaats. De panden hebben vier tot zes bouwlagen.

De huidige situatie (appartementengebouw) is ontstaan omstreeks 1975. De panden zijn gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw. In 1973 is het momumentale pand aan de Oudezijds Kolk volledig uitgebrand, waarbij alleen de voorgevel gespaard bleef.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 12 december 2013

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 989 m2
Vloeroppervlakte 48 m2

Globale indeling
Gebouw: entree via centrale hal en binnenplaats.
Woning: entree op derde verdieping (te bereiken d.m.v. lift en trap), hal, trapopgang, badkamer, slaapkamer met balkon. Door middel van de trap bereikt men de vierde verdieping waar zich de woonkamer met balkon en open keuken, alsmede het circa 20 m² grootte dakterras bevindt. De woning is voorzien van enkel glas.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie G, nummer 7755-A43, uitmakende het 2/117e onverdeeld aandeel in de gemeenschap (appartementengebouw, op eigen grond).
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1975
Bereikbaarheid Goed, vele openbaar vervoer voorzieningen in de nabije omgeving (trein, tram, & bus) en tevens goed te bereiken per auto.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurovereenkomst
De actuele kale huursom bedraagt: € 1.200,- per maand.
Voorschot vergoeding blokverwarming: € 145,- per maand
Voorschot bijkomende leveringen en diensten: € 50,- per maand

Huurders Twee werkende privé personen (stel).
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.250
Indexering (toelichting) Ja, voor het eerst per 1 april 2014.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 14.400,00 kale huur per jaar.
Koopsom € 195.000,- K.K.
Factor 13,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente:
Internet: Amsterdam
Oppervlakte: 219,07 km²
Inwoners: 742.884

VvE:
Het betreft het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de tweekamerwoning, gelegen op de derde en vierde verdieping van een om een binnenplaats gegroepeerd appartementengebouw, omvattende 52 flatwoningen. Dit appartementencomplex wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage bedraagt ca. € 300,- per maand. Blokverwarming en waterlevering zijn inbegrepen. Van de VvE-bijdrage wordt € 195,- per maand omgeslagen naar de huurder.

Streetview:
Prins Hendrikkade 81 M, Amsterdam


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Prins Hendrikkade 81 M, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.