Gevel

Helden, Mariaplein 17 A t/m F

Mariaplein 17 A t/m F
5988 CJ Helden, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 625.000,- K.K.

Appartementencomplex bestaande uit een zestal zeer luxueuze en zelfstandige wooneenheden, gelegen op gezellige woonlocatie in het Noord-Limburgse Helden. Dit prachtige en kwalitatief zeer hoogwaardige pand, is werkelijk van alle gemakken en luxe voorzien. Hierdoor is dit bij object bij uitstek geschikt voor een eindbelegger of uitponder.

Een algehele renovatie van het object is recent afgerond. Hierbij zijn zowel inpandig (vloeren, wanden) alsook constructief (fundering, lifttoren, dak) zaken gewijzigd en vernieuwd. Het pand verkeert derhalve in een uitstekende nieuwbouw staat.

Het object is traditioneel gebouw, opgetrokken in baksteen, met verdiepingsvloeren van beton, schilddak met pannen gedekt, houten kozijnen met dubbele beglazing, individuele verwarming en warmwatervoorziening door middel van CV. Het pand is volledig geïsoleerd (zowel dak, muur, vloer en glas).

Alle wooneenheden zijn afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden, luxe badkamer met douchemeubel en luxe keuken welk is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ieder appartement beschikt over een eigen ventilatiesysteem en eigen intercom. Alle ramen zijn voorzien van houten "shutters". Zowel de vensterbanken als de keukenbladen zijn van natuursteen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 10 juni 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

ca. 615 m² woonoppervlakte, gezamenlijke ruimtes en bergingen.
ca. 410 m² woonoppervlakte.

Kelder:
Gewelvenkelder, elke woonunit heeft een eigen berging/kelderbox.

Begane grond:
Hal/entree, trappenhuis, lift, afsluitbare meterkasten, tegelvloer stucwerk.
Wooneenheid 1 (17a): hal toilet, woonkamer met open keuken, portaal, slaapkamer, badkamer, berging, slaapkamer 2, badkamer 2. Dit appartement is circa 79 m² groot.
Wooneenheid 2 (17b): hal, woonkamer met open keuken, portaal, toilet, berging, twee slaapkamers, badkamer. Dit appartement is circa 58 m² groot.

1e verdieping:
Overloop/trappenhuis, lift, tegelvloer, stucwerk;
Wooneenheid 3 (17c): hal, toilet, woonkamer met open keuken, studeerkamer, portaal, badkamer, slaapkamer. Dit appartement is circa 63 m² groot.
Wooneenheid 4 (17d): hal, woonkamer met open keuken, portaal, toilet, berging, twee slaapkamers, badkamer. Dit appartement is circa 58 m² groot.

2e + 3e verdieping:
Overloop/trappenhuis, lift, tegelvloer, stucwerk.
Wooneenheid 5 (17e): hal, toilet, woonkamer met open keuken, trapopgang naar verdieping, twee slaapkamers, badkamer. Dit appartement is circa 77 m² groot.
Wooneenheid 6 (17f): hal, toilet, berging, woonkamer met open keuken, slaapkamer, trapopgang naar verdieping, slaapkamer, badkamer. Dit appartement is circa 75 m² groot.

Kadastraal Gemeente Helden, sectie G, nummer 5063 gedeeltelijk (ca. 3 are en 38 centiare), Gemeente Helden, sectie G, nummer 5332 (7 centiare), Gemeente Helden sectie G, nummer 5333 (8 centiare).
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1910. Vernieuwbouw in 2012.
Bereikbaarheid Goed. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Momenteel worden twee appartementen bewoond.
Indien gewenst is het gehele pand vrij van huur en gebruik op te leveren.
Kale huurprijzen van tussen € 650,- en € 690,- per appartement, per maand geprognosticeerd.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 48.000,00 kale huur per jaar (circa).
Koopsom € 625.000,- K.K.
Factor 13,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Bijzonderheden:
Opstalrecht nutsvoorzieningen op gedeelte van het perceel.

Gemeente:
Internet: Gemeente Peel en Maas
Oppervlakte: 69,22 km²
Inwoners: 19.546


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Helden

Mariaplein 17 A t/m F, Helden
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.