Zeist, Huis ter Heideweg 30-40

Zeist, Huis ter Heideweg 30-40

Huis ter Heideweg 30-40
3705 LZ Zeist, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 2.500.000,- K.K.

Kantoorgebouw:
Representatief en zelfstandig kantoorgebouw voorzien van 94 parkeerplaatsen op eigen terrein, staande en gelegen op 6.890 m² grond, aan de Huis ter Heideweg 30-40 te Zeist, gelegen op het bedrijventerrein ‘Het Handelscentrum’.

Bedrijventerrein:
Bedrijventerrein ‘Het Handelscentrum’ is gelegen aan de noordzijde van Zeist. Op dit bedrijventerrein zijn verschillende bekende nationale en internationale ondernemingen gevestigd, zoals onder meer Achmea, MultiCopy, DHL Global Mail en Praxis Bouwmarkt.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein ‘Het Handelscentrum’ is zeer gunstig gelegen, direct bij de op-/afrit van de rijksweg A28 Utrecht-Amersfoort, de rijksweg is binnen enkele minuten bereikbaar. De reistijd naar Utrecht-centrum bedraag ca. 15 minuten.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. Buslijn 52 rijdt in ca. 37 minuten naar Utrecht CS en buslijn 56 rijdt in ca. 20 minuten naar station Driebergen-Zeist.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging maandag 15 september 2014

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 6.890 m2
Vloeroppervlakte 4.665 m2

Het kantoorgebouw Huis ter Heideweg 30-40 te Zeist bestaat uit 4.665 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en 2 verdiepingen. Voor verhuur is nog 2.302 m² op de begane grond beschikbaar.

Kadastraal Gemeente Zeist, sectie H, nummers 4654 en 5116, resp. 15 a 45 ca en 53 a 45 ca (tezamen 6.890 m²)
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Huurder : ABZ
Type : Kantoor
Totaal m² VVO : 2.363 m²
Ingangsduur huurovereenkomst: 01 juli 2010
Duur huurovereenkomst : Vijf jaar
Expiratiedatum : 30 juni 2015
Jaarhuur : € 317.109,- excl. BTW
Servicekosten : € 32,- per m²

De hierboven vermelde huur betreft de actuele huuropbrengst uit het lopende huurcontract. Een deel van het object is nog niet verhuurd. Derhalve is er een aanzienlijke huurpotentie aanwezig!


Investeringsprofiel

 

Huursom € 317.109,00 excl. BTW per jaar.
Koopsom € 2.500.000,- K.K.
Factor 7,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Provincie: Utrecht
Inwoners gemeente: 59.814
Oppervlakte gemeente: 48 Km2
Website gemeente: Gemeente Zeist.

Indexering:
De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Google maps:
Zeist, Huis ter Heideweg 30-40


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zeist

Huis ter Heideweg 30-40, Zeist
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.