Assen, Narcisstraat 14

Assen, Narcisstraat 14

Narcisstraat 14
9404 RK Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 1.200.000,- K.K.

Een robuust, vrijstaand kantoorgebouw, direct achter het Station, op een royaal perceel eigen grond met omsloten parkeerterrein. Het gebouw, bestaande uit drie lagen, meet totaal circa 1.250 m², en is zowel intern als extern in uitstekende staat. Het pand is voorzien van personenlift, moderne installaties (3-voudige, gebalanceerde ventilatie met topkoeling) en overige voorzieningen (zoals o.a. de fraaie kantine op de tweede verdieping, met dakterras).

Het totale Stationsgebied van Assen wordt de komende jaren ingrijpend op de schop genomen, hetgeen dit en overige aanpalende kantoren zeker aantrekkelijker voor diverse gebruikers zal maken. Een interessante aanbieding, in principe "single tenant", dus zonder veel kopzorg voor de eigenaar. Het pand wordt aangeboden met btw, maar bij een uitgestelde levering tot 2-1-2015 kan ook vrij van btw geleverd worden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 28 oktober 2014

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.634 m2
Vloeroppervlakte 1.250 m2

Kadastraal Gemeente Assen, sectie V, nummer 2397
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1996
Bereikbaarheid NS Station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het gebouw is verhuurd aan Mueller sales & Meko services, tot medio 2017 en er loopt een huurcontract met T-mobile. De totale huuropbrengst ultimo 2013 bedraagt € 156.054,-- per jaar, nagenoeg geheel belast met btw.

Huurders Mueller sales & Meko services

Investeringsprofiel

 

Huursom € 156.054,00 per jaar.
Koopsom € 1.200.000,- K.K.
Factor 7,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente:
Internet: Gemeente Assen
Oppervlakte: 83,48 km²
Inwoners: 65.152


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Narcisstraat 14, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.