Vastgoedbelegging Noord Holland

Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77

Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77
1213 CJ Hilversum, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 395.000,- K.K.

Het object bestaat uit een winkelruimte met kantoorruimte, werkplaats en opslagruimte gelegen op de begane grond alsmede 2 bovengelegen appartementen.

De winkelruimte kent de volgende indeling:
Entree met ruime etalage, verkoopruimte, kantoor, wc, dagverblijf, magazijnruimte, werkplaatsen, en opslagruimte alsmede eigen parkeerplaatsen voor de deur.

De appartementen kennen de volgende indeling:

Appartement 1: entree op de begane grond, opgang naar 1ste verdieping;, overloop, badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot dakterras. Tevens is er een vaste trap naar de 2de verdieping
met 2 kleine kamers.

Appartement 2: entree op de begane grond met toilet. Op de verdieping zit een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder.

De appartementen hebben een zelfstandige opgang aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 67 en aan de Eikbosserweg.

Begane grond: totaal ca. 224 m²
ca. 131 m² winkelruimte.
ca. 92 m² werkplaats/magazijn.
momenteel in gebruik bij verkoper en wordt leeg opgeleverd.

Verdieping(en): totaal ca. 129 m².

Appartement 1: ca. 77 m².
Appartement 2: ca. 52 m².

Algemeen:
Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen
winkelen.

Eén van deze winkelcentra is de levendige en drukbezochte winkelstraat aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier zijn ruim 100 winkels gevestigd, variërend van grote landelijke partijen tot gerenommeerde lokale detaillisten. De Gijsbrecht van Amstelstraat beschikt over goede parkeervoorzieningen.

Het object is gelegen op steenworp afstand van de levendige winkelpromenade van de Gijsbrecht van Amstelstraat. Door de hoekligging kent de winkelruimte een hoge attentie waarde, het eigen terrein aan de voorzijde geeft de winkelruimte de mogelijkheid tot gemakkelijk (gratis) parkeren voor bezoekers.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Tevens bevindt zich openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde van de winkelruimte.

Bestemmingsplan: Het bestemmingsplan "Utrechtseweg" van Gemeente Hilversum welke thans in voorontwerp is geeft aan dat het object de bestemming Detailhandel kent.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging woensdag 3 september 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Kadastraal Gemeente Hilversum, Sectie K, nummer 50 en 51, groot resp. circa 1 are 55 centi are en 2 are 10 centiare.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Het object is goed bereikbaar vanaf de A27, via de Ringweg (Diependaalselaan en Utrechtseweg).

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Winkelruimte: € 33.600,- ex. BTW per jaar.

Appartement 1: € 750,- per maand.
Appartement 2: € 675,- per maand (beschikbaar).
Zodoende € 16.800,- per jaar voor de appartementen.

Huurprijs excl. servicekosten GWE.

Totale huursom: € 50.400,- (gedeeltelijk excl. BTW) per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 50.400,00 geprognoticeerde huur (gedeeltelijk excl. BTW) per jaar.
Koopsom € 395.000,- K.K.
Factor 7,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Provincie: Noord-Holland
Internet: www.hilversum.nl
Oppervlakte: 46,24 km²
Inwoners: 83.669
Wikipedia: Hilversum


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Vastgoedbelegging Noord Holland Beleggingspand in Hilversum Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77

Plattegronden

Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77 Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstraat 67 / Eikbosserweg 77, Hilversum
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.