beleggingspand Voorburg

Voorburg, Prinses Mariannelaan 87a

Prinses Mariannelaan 87a
2275 BB Voorburg, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 279.000,- K.K.

Het beleggingsobject dat wij aanbieden betreft een winkel/kantoorruimte gelegen in Voorburg, Zuid-Holland. Dit pand is in 2009 geheel verbouwd. Er is o.a. nieuwe electra aangebracht, een nieuwe keuken, nieuwe leidingen, deels nieuwe riolering en een nieuwe betonvloer gestort, welk is voorzien van nieuw laminaat. Ook het dak is recent deels gerenoveerd, waarbij o.a. nieuw zink is aangebracht. De achterzijde van het kantoor (zijde Heeswijkstraat) is voorzien van dubbel glas.

De Prinses Mariannelaan is gelegen in een gewilde wijk, vlakbij het karakteristieke dorpscentrum van Voorburg. Tevens liggen de uitvalswegen van Voorburg (A4 en A12) nabij en ook met het openbaar vervoer is het adres goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (blauwe zone).

Het pand heeft een eigen opstalverzekering (niet binnen VvE). De Vereniging van Eigenaren is niet actief.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging maandag 9 oktober 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 155 m2

Indeling: entree met garderobe, ontvangst, ruime balie met twee werkplekken, spreektafel en (klanten-) toilet. Tevens aparte spreekruimte welk is voorzien van glaspanelen als wandafscheiding.

Hierna een bergruimte, kantoorruimte en kantine met luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, voorts entree tot achtergedeelte van het pand.

Ruime kantoortuin met veel daglichttoetreding en een aparte, afsluitbare kantoorruimte. (Personeels-) toilet met fonteintje. Aan de achterzijde van het kantoor is een bergruimte gesitueerd. Tevens is er een zijuitgang richting de Heeswijkstraat, wat de mogelijkheid geeft tot splitsen van het object.

Het gehele pand is voorzien van luxe laminaatvloer, strak afgewerkte wanden en plafondspots.

Kadastraal Gemeente Voorburg, sectie F, nummer 7396 A1, uitmakende het één vierde aandeel in de gemeenschap.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1923
Bereikbaarheid Goed! Zowel met eigen als het openbaar vervoer.
Energielabel D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het pand wordt vanaf 2009 verhuurd aan een advieskantoor. Het huidige contract loopt vanaf 1 februari 2014 tot en met 31 januari 2019.
De huursom per jaar bedraagt € 27.461,28 excl. G/W/L (geen btw)

 

Huurders Voor de website van de huurder, klik hier.
Indexering (toelichting) jaarlijks, per 1 januari.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 27.461,00 per jaar.
Koopsom € 279.000,- K.K.
Factor 10,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente: Leidschendam-Voorburg
Provincie: Zuid-Holland
Internet:Voorburg
Oppervlakte: 35,62 km²
Inwoners: 72.549


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

beleggingspand Voorburg beleggingsobject Voorburg beleggingspanden Voorburg beleggingsobjecten Voorburg vastgoedbelegging Voorburg vastgoedbeleggingen Voorburg beleggen vastgoed Voorburg beleggingen vastgoed Voorburg beleggen panden Voorburg beleggingen panden Voorburg beleggen onroerend goed Voorburg beleggingen onroerend goed Voorburg belegging onroerend goed Voorburg beleggingspand Voorburg beleggingsobject Voorburg belegginspanden Voorburg beleggingsobjecten Voorburg beleggen panden Voorburg beleggingen panden Voorburg beleggen vastgoed Voorburg beleggingen vastgoed Voorburg beleggen onroerend goed Voorburg beleggingen onroerend goed Voorburg beleggen panden Voorburg beleggen pand Voorburg beleggingspanden Voorburg

Plattegronden

Plattegrond (indicatie)

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Voorburg

Prinses Mariannelaan 87a, Voorburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.