Voorgevel

Utrecht , Oregondreef 3

Oregondreef 3
3565 BE Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 343.000,- K.K.

Dit beleggingsobject betreft een bedrijfspand op goede locatie op bedrijventerrein "Nieuw Overvecht" te Utrecht. Ten behoeve van de huidige huurder is het pand is in 2012 verbouwd voor ruim € 35.000,-, waarbij onder meer een nieuwe pui met overheaddeur is geplaatst en de vloer van een nieuwe betonnen, vloeistofdichte DRT-coating is voorzien. Tevens is er een nieuwe groepenkast met krachtstroomvoorziening aangelegd.

Door deze renovatie heeft pand een frisse en moderne uitstraling gekregen. In 2010 is zelfs de gehele dakbedekking vervangen, waardoor het pand de komende jaren qua onderhoud minimale aandacht nodig heeft.

De huidige huurder heeft het pand in gebruik voor revisies en reparaties aan versnellingsbakken. Bij de verbouwing is er ten behoeve van het gebruik een vloeistofdichte vloer met coating aangelegd. De huidige huurder heeft er zelf een kantoor en toilet geplaatst.

Het pand is gelegen in het bedrijvengebied "Nieuw Overvecht" in Utrecht, om de hoek bij de Brezan Automaterialen. Het pand is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Er is een ringweg nabij en er is een bushalte aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (op gemeentegrond).

Op bedrijventerrein Nieuw Overvecht staan zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven zijn goed voor circa 5.000 arbeidsplaatsen. Hiermee is bedrijventerrein Nieuw Overvecht een belangrijke werklocatie voor de gemeente Utrecht.

In 2020 moet Nieuw Overvecht een modern en inspirerend bedrijventerrein zijn, met veel verschillende functies. Denk hierbij naast arbeid ook aan onderwijs, wonen en sport & ontspanning. Op de website is verdere informatie te vinden. Tevens is er in 2011 een nieuw bestemmingsplan geschreven. Dit plan is via deze link te bekijken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 12 januari 2015

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 404 m2
Vloeroppervlakte

ca. 360 m².

Indeling:
Entree met ontvangstbalie, toegang tot bedrijfsruimte met twee autobruggen (eigendom huurder). De bedrijfsruimte is deels voorzien van glas, waardoor er voldoende daglicht toetreedt. Verwarming geschiedt middels gasheater. Aparte ruimte met spoelbak en separaat toilet. Het pand is voorzien van alarminstallatie.

Kadastraal Gemeente Utrecht, sectie E, nummer 638.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1972
Bereikbaarheid Zeer goed, ringweg en bushalte nabij.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het pand wordt momenteel gehuurd door een goed lopend bedrijf dat versnellingsbakken reviseert en repareert. De huurovereenkomst is ingegaan in 2012 en loopt door tot en met 28 februari 2017.

De huursom per maand bedraagt € 2.623,- (geen BTW)
De huursom per jaar bedraagt € 31.476,- (geen BTW)

Huurders Voor website huurder, klik hier.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 7.500
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 31.476,00 per jaar (geen BTW).
Koopsom € 343.000,- K.K.
Factor 10,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente Utrecht
Website: Gemeente Utrecht
Oppervlakte: 99,21 km²
Inwoners: 327.834
Google Maps: Oregondreef 3


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Voorgevel Voorzijde beleggingsobject Oregondreef Straatbeeld Bedrijfsruimte intern Belending Omgeving Aanzicht Oregondreef Naastgelegen object (Brezan) Ontvangst Overheaddeur Intern Bedrijventerrein Nieuw Overvecht Gasmeter Elektra

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Oregondreef 3, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.