Poortstraat 75a

Utrecht, Poortstraat 75A

Poortstraat 75A
3572 HE Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 435.000,- K.K.

Dit beleggingsobject betreft geheel pand, gelegen op perfecte locatie midden in de Utrechtse wijk 'Wittevrouwen'. Het object bestaat uit een appartement op de begane grond en vier zelfstandige studio's op de eerste en tweede verdieping. De begane grond is eventueel ook geschikt om als winkel te gebruiken.

De onderhoudsstaat van buiten het pand is goed, ook de binnenzijde voldoet. Aan het pand is energielabel B toegekend, de beglazing is HRR++, hr-ketel uit 2011 en de vloer is extra geïsoleerd. Hiermee wordt een besparing van ca. € 1.800,- per jaar op energiekosten gerealiseerd.

Het pand beschikt over één voordeur, met toegang tot een portaal. Links entree van het appartement, rechtdoor de opgang naar de verdiepingen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 7 juli 2014

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 67 m2
Vloeroppervlakte

Het appartement op de begane grond heeft een grootte van +/- 58 m². De begane grond bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, toilet en een dakterras.

De woonstudio's op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van ca. 25 m² per stuk, bestaande uit woon-/slaapkamer met ieder een eigen keuken, douche en toilet.

De twee woonstudio's op de tweede verdieping hebben een oppervlakte van ca. 22,5 m² per stuk, tevens met woon-/slaapkamer (beiden voorzien van slaapvide), met ieder eigen keuken en douche/toilet.

Kadastraal Gemeente Abstede, sectie B, nummer 3395.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca.1910
Bereikbaarheid Goed. Gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht.

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%
Huurgegevens

Het appartement op de begane grond is momenteel nog verhuurd (tot half augustus 2014) voor een maandhuur van € 900,- exclusief. De vier woonstudio's waren recentelijk nog verhuurd voor een maandhuur van € 575,- exclusief.

Aangezien dit pand meerdere gebruiksmogelijkheden biedt (beleggingsobject, woon-/werkpand of woonpand) heeft de eigenaar ervoor gekozen om het pand zoveel mogelijk vrij van huur te krijgen, zodat koper het gebruik naar eigen wens kan inrichten.

De jaarhuur voor het totale pand bedroeg tot voor kort € 38.400,- per jaar. Door de besparing op energiekosten en de huurverhogingsmogelijkheid vanaf juli 2014 kan een jaarhuur van ca. € 40.000,- gerealiseerd worden.

Huurders Momenteel is alleen het appartement op de begane grond particulier verhuurd. Contract loopt tot half augustus 2014.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.000
Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 40.000,00 per jaar (circa).
Koopsom € 435.000,- K.K.
Factor 10,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente
Inwoners: 316.275
Oppervlakte: 99,32 km²
Website: Gemeente Utrecht
Google Streetview: klik hier


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Poortstraat 75A, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.